edgecrusher Публикувано Юли 17, 2007 Публикувано Юли 17, 2007 Някои от вас може да са слушали по-старата версия на това. Този път е изсвирено малко по-свястно + това има бас и някакви жалки имитации на сола . Вокалите ще са на по-късен етап, защото току-що привърших със записването и микса и не остана време. Благодаря предварително за мненията ви относно самата музика. За звука каквото и да говорим, това е домашно записано демо с Line 6 Tonetort UX2. Барабаните са редени на HammerHead, китарата е Vinatge Razor w/bridge EMG-HZ, a баса е Ibanez GSR 200. << The Seven Sisters >> Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 18, 2007 Отговорено Юли 18, 2007 прекрасен мелодичен детец, много се изкефих, но защо няма грух Цитирай
AXE Отговорено Юли 19, 2007 Отговорено Юли 19, 2007 Няколко забележки: Стандартните барабани по време на куплета не ме кефят, ритъм китарите и солата сякаш може да са по-силни. Цитирай
jFog Отговорено Юли 19, 2007 Отговорено Юли 19, 2007 (Редактирано) опа с по бляскави барабанки ше стане още по и най най . и с вокалките. Кък си ги мислил дя,грух ли или пеещи Редактирано Юли 19, 2007 от jFog Цитирай
edgecrusher Отговорено Юли 19, 2007 Автор Отговорено Юли 19, 2007 Комбинирани трябва да са дя, 75% грух и 25% пеене долу-горе. Трябва да уточня още няколко неща по текста и скоро може да ъпдейтвам.Да, ще има грух Сънчоу Цитирай
edgecrusher Отговорено Юли 19, 2007 Автор Отговорено Юли 19, 2007 Няколко забележки: Стандартните барабани по време на куплета не ме кефят, ритъм китарите и солата сякаш може да са по-силни. Честно казано и мен също! Когато пъроначелно започнах да работя по песента се оказа че точно този риф излиза в някакъво кофти време. И понеже виртуалната дръм машина която ползвам не е особено гъвкава и най-вече защото не съм много добър в програмирането, затова просто ги направих така, колкото да мога да ги ползвам за съпровод. Солата умишлено не са силни, но ритъм китарите мисля са добре. Цитирай
edgecrusher Отговорено Август 27, 2007 Автор Отговорено Август 27, 2007 Да не пускам нова тема ... Току-що изпрасках една нова демо версия на горепосочената песен, този път с вокали(това не е голяма далавера) , но за сметка на това със страхотните барабани на Ангел "Менгела"!!! Има много да се доизпипва крайния звук, но просто нямах търпение да изпробвам новите тупани The Seven Sisters - New Цитирай
Dylan_101 Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 мммм, много блага версия! Особено вокалите.. Барабаните са съвършени в несъвършенството си. Абе, а тия 7 сестри кви са? Цитирай
jFog Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 (Редактирано) [ах че секси погрухтяваш не е истина барабанките трошкат. п.с.как е дя кебабчета и мазни баници дъним ли? Редактирано Август 27, 2007 от jFog Цитирай
synchu Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_icon_shithappens.gif" alt=":icon_shithappens:"> Много праведно звучи! Цитирай
fracture Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 (Редактирано) парчето кефи, с тия барабанки и вокали става много пивко П.С. да наистина, какви са тези седем сестри ? Редактирано Август 28, 2007 от fracture Цитирай
edgecrusher Отговорено Август 28, 2007 Автор Отговорено Август 28, 2007 Благодаря за позитивните коментари. Историята около заглавието идва от древно-гръцката митология. Плеядите са 7те дъщери на Атлас и Плейон. След като Атлас бива наказан от боговете, дъщерите му изпадат в немилост преследвани от Орион и за това те решават да се загинат заедно. Зевс се смилил над тях и ги превърнал в гълъби, а след това в звезди познати като съзвездието Pleiades. Цитирай
Recommended Posts