Koobenot Отговорено преди 22 часа Отговорено преди 22 часа Ами супер, като дойде интерфейса чакаме да запишеш някой як метъл албум и да го постнеш да слушаме ... Цитирай
Jo21 Отговорено преди 18 часа Автор Отговорено преди 18 часа Всичката ми е такава…. Сега търся pcie карта със thunderbolt входове щото съм си поръчал такъв интерфейс 🤦♂️ Цитирай
Koobenot Отговорено преди 18 часа Отговорено преди 18 часа Че връщай интерфейса овреме, ако не е втора ръка ... Цитирай
Jo21 Отговорено преди 18 часа Автор Отговорено преди 18 часа ^ втора ръка е.. и е платен вече. Нищо ще взема една карта и готово, добре че дъното поддържа такава. Цитирай
Koobenot Отговорено преди 3 часа Отговорено преди 3 часа 22 hours ago, Baby Thomas said: Дали ще използваш най-скъпия модел Apogee/UA/RME/etc. би имало значение ако си Анди Снийп, Андрю Швепс или някой сходен тип. Абсолютно, и то при перфектно изсвирени и записани тракове, където вече огромната експертиза на инженера + интерфейсът ще даде да речем 5-10% разлика. Имам чувството, че ако го представим графично с X/Y координата, където X е качеството на изпълнението, а пък Y е качеството на интерфейса, ще се получи някаква силно експоненциална характеристика, при която да удариш тия 5-10% разлика, качеството на траковете трябва да е 95%-100% от Вселенските критерии. При нашите допотопни световнонеизвестни тракове, все тая ... Много по-голяма файда има да научиш как работи едно EQ, отколкото да купуваш Apogee интерфейс и с него да записваш Harley Benton китара ... Цитирай
Recommended Posts