Jump to content
Българският форум за музиканти

Концерт по БНТ 1 тази вечер.

DANEV

Recommended Posts

Абе ние гледаме, ама се чудим защо не са ти дали малко повече 'глас' на това дето свириш...така са те скрили в баланса, че все едно си извън залата...чак накрая като остана соло, едва тогава звукна малко. ;) Предполагам са били 2 екипа - един за озвучаването в залата и втори за телевизията?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам идея защо е така... Не знам и за екипите. 
Те на интрото на втората песен са ми изрязали моето интро и са сложили някакво с акустична китара.
Едната песен е изрязана... Като цяло аз не съм кореспондирал с никой за направата на продукцията, така че не съм в час. :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спокойно, тук сме все професионалисти и чуваме даже най-тихите партии в микса, така че можем да преценим кой е свирил най-добре. :D

П.П. Обаче Весо Кокала колко е остарял...познавам го лично още откакто преди много години пазарувах в магазина му, но сигурно стават поне 20 години, откакто не съм го виждал на живо...кофти, че всички вървим натам. ;)

Редактирано от yamaha
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах концерта на запис ,заради Вас, пък и от някакво любопитство.

Първо хванах Тангра ( не знам имало ли е други преди тях). Толкова слаба Тангра не бях гледал досега. Нивото пада към читалищна самодейност тука. ( към казвам, не на)

Даката се води за добър барабанист, не казвам, че е лош, ама е прекалено силов за Тангра. Мисля, че и басист си води със себе си от Бейби Фейс клан.

Онзи дето се прави на Крис Корнел, не ми покрива представата за добър певец. Изобщо Дани, който е легенда и основател на Тангра, мисля, че не е подбрал най-добрият състав, ами е взел който му е под ръка, приятеля  на приятеля и тн... Дано следващият път са по сработени. Или направо да ги подмени, повече от половината (китариста с телекастера, да си го остави).

После Томата, яки китаристи, не само Данев. Но най-добър е Ненчо, просто барабанист, на който се кефя и го казвам, не защото примерно, когато го срещна случайно, ми е приятно да си говоря с него. С такъв барабанист, няма начин групата да не върви, дори и със средна хубост вокал, като Томата.

После имаше балада - Наско от БТР и клавир , мисля се казва Ясен, свири като гост на БТР и беше една известна поп група, не се сещам името, може би Те. Супер.

Сигнал, един от ФБ приятелите ми бе написал във фейса, че от тях му се приср.ло.

Аз си ги харесвам Сигналите. Сашо ми е любим китарист, най вече заради него ходя да гледам Сигнал, Владо Захариев също е класен барабанист. Данчо си е готин, някои не го харесват и маниера му,  но такъв е той и такъв е маниера му. Сега, ясно е, че Сигнал свирят Соц Рок.  На който му харесва Соц рок , ги слуша.

За мен не е толкова лошо да свириш соц рок. няма как да избягаш от него, ако това си правил през целият си живот, дори и Сашо да кове яко отдолу с китарата.

Фактор, оказва се , че Фактор са си фактор дори без Оги Цолов ( ех да можех да работя с такъв певец!). 

Честно казано, не съм мислил, че са група, която може да напълни зала едно на НДК, грешката е моя.

Не, че не им знам песните, просто не съм си мислел , че имат толкова добра фен база. Дори в края на кариерата си.

Весо Кокала е наедрял и остарял, да жив и здрав и да се кефи на музиката. Въпроса е да не изпада в самозаблуда. Слушал съм готините разкази, които разказва за младите години, знам как ще наплюва социалзЪма и ще каже колко е гот да си капиталист, вносител на тази или някоя друга марка....

Обаче Соц Рок, ако не му харесва думата Соц, тогава беГе Рок Естрадата, това е което чух. Още по точно Комсомолски рок. 

Какъв ще да е капиталист, ама група Фактор свири комсомолски рок. 

И не го кавам с лошо сърце. Казвам, какво чувам и виждам. За мен не е лошо, е не съм си и отвял главата. Но е приятно , връща те назад в годините.

Кокала може да ми се разсърди, може да издаде ограничителна заповед за магазина, все тая.

Добре си изсвириха нещата, има си хас, за собствена им годишнина, да не е както трябва.

Най впечатлен съм от новият певец. Не е Оги Цолов, няма неговата харизма, обаче се справи за оценка Отличен 6 - така пишеха в комсомолските ни бележници.

И беше добре, защото все пак станахме и хора и прилични специалисти...  не ми се мисли, след 10 или 20 години, като дойдат тези от чалга и рап поколението , дето са учили с чичко Гугъл да ни лекуват, строят жилища и тн.

Редактирано от TONY
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове