olygofren Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 А раздел "Бартер"? Звучи ми логично. Тоест: "Купувам" "Продавам" "Бартер" "Други" - за разни обяви като например предлагане/търсене под наем на нещо, предлагане/търсене на някакви услуги и т.н., всичко, за което не се сещаме в момента. Цитирай
AXE Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 На мен по-смислено ми се вижда разделение по инструменти! Така или иначе не чета обяви за барабани, защо да ми се врат в очите. Съответно барабанистите едва ли ще им дреме, ако си продавам китарата(простаци ) Иначе повечето обяви ще бъдат в Продавам (поне с такова впечатление съм останал) и няма да има голяма разлика. А това "Бартер", "полу-Бартер", "Супер Далавера" и прочие според мен са глупости (не се обиждайте, ама... ) Избираш си до кое е по-близко и го пускаш в Купувам или в Продавам. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 По инструменти пак не става. Някои продават цели комплекти/ригове/смесено. Пак се стига до лимита брой обяви на седмица... Или не съм прав? Цитирай
AXE Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 E по 1 тема на седмица във всеки раздел. Къв е проблема? А и не са много хората, които пускат обява "Продавам соло барабанче, бас, адаптер от китара, клавиши за пиано, лък от цигулка и дръжка за микрофон" Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Юли 20, 2007 Автор Отговорено Юли 20, 2007 А така, идеята ми беше да е разделено на инструменти, така всеки ще си търси каквото му трябва Това далеч по- би улеснило Борсата отколкото разделение на "Купувам" и "Продавам" Цитирай
vhcs Отговорено Юли 21, 2007 Отговорено Юли 21, 2007 (Редактирано) Обаче веднага ми изниква вьпрос -по колко обяви на седмица ще имаме право Тони, отвори си накрая един оказион. че само с по една обява на седмица си за никъде ... майтапя се разбира се Понеже се мотам доста и по немски форум за музиканти мога да ви кажа как е направено примерно тук: http://musiker-board.de/vb/ Има основна категория Купува-Продава, в нея има Китари, Бас, Барабани, Keys, DJ ...и тн. Всяка от тия категории имат под категории Търси / Предлага Другата техгническа възможност е да има под категории Търси и Предлага и там да се подредят под категориите за Китари, Бас и тн ... А може да има форуми за Китара, Бас, Кеys и тн ... и в тях да са смесени търси/предлага като се съветва всеки да пише в заглавието най-отпред примерно [ТЪРСИ] или [ПРЕДЛАГА] еми това са възможностите, за друга не се сещам. Изберете си една или го оставете както си е ... мене лично ми е все едно Относно правилото колко често да се пуска една обява - еми то ако се разделят нещата на подкатегории тогава в доста от тях обявите с по няколко седмици ще бъдат на 1ва страница и няма да има нужда от нова обява всяка седмица . Значи това за 1 седмица бих поредложил само за разделите където за 1 седмица обявате се измести на 2ра или 3та страница ... ако не, чака докато се измести. Поздрави Алекс Редактирано Юли 21, 2007 от vhcs Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Август 3, 2007 Автор Отговорено Август 3, 2007 Kакво стана с тая работа? Цитирай
musicman Отговорено Август 6, 2007 Отговорено Август 6, 2007 Айде честито. Аз оставам песимист относно до кога ще му издържат нервите на Мефисто да ви чисти обявите ама айде Дано новите категории да се използват по предназначение! Цитирай
vhcs Отговорено Август 6, 2007 Отговорено Август 6, 2007 Айде честито. Аз оставам песимист относно до кога ще му издържат нервите на Мефисто да ви чисти обявите ама айде Дано новите категории да се използват по предназначение! аре на бас че ако не спрете основния форум на купува продава никой няма да пише в подфорумите търси/предлага ... или поне ще са наистина малка част от потребителите Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 6, 2007 Отговорено Август 6, 2007 Спокойно,помислено е и за това - ще работи до края на седмицата.После като ми остане повече свободно време ще го анонсирам и "официално". Цитирай
IgniteAll Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 Бе направено, сега остава да има доза съпричастност и хората да започнат да пишат в правилните раздели Идеята е перфектна и сега лично на мен ми е по-лесно да ровичкам в секциите, които конкретно ме интересуват. Преместването на темите по разделите отне 4 часа и не беше лесно да се организира. Моля ако някой от вас забележи някоя погрешно преместена тема в неправилния раздел да ми драсен едно ЛС. Просто докато преместим цялата информация, лично аз така се бъгнах, че може да съм метнал някоя тема в грешен раздел. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 Според мен е ПЕРФЕКТНО! И освен, че по-лесно се браузва няма нужда да пишеш "Продавам..." или "Купувам..." в заглавието на темата - разделът го казва! МНОГО добра работа на екипа! Хвала на такъви модератори! Цитирай
loord Отговорено Август 23, 2007 Отговорено Август 23, 2007 И аз бих казал ---- Перфектно свършена работа! Цитирай
Recommended Posts