arebegai Публикувано Юли 28 Публикувано Юли 28 Навил съм се на Теле от бая време, ама ще видим кога ще е. Това от видеото не е мое. Телетата са много злобни и ще ми трябва едно. Оставям ви в компанията на Led Zeppelin, или поне каквото помня от песните... 2 Цитирай
Koobenot Отговорено Юли 28 Отговорено Юли 28 Така е, в правилният сетъп наистина са злобни. Имам два любими тона с теле, естествено и свирачите са много добри, аз визирам идеята по-скоро! Иначе грифът и формата на тялото винаги са ми били удобни, дори с моите Wonderwall-овски китарни способности ... 2 Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юли 30 Отговорено Юли 30 Ей, на кого ли е това Теле, че така добре обажда п.с. Някой ако чуе за хубаво Теленце, да казва, че нещо в магазините не можем да намерим. Цитирай
Koobenot Отговорено Юли 31 Отговорено Юли 31 @Viara Ivanova Ако е за къси стотинки, ей туй много ме изкефи, дръннах го скоро и обажда повече от прилично за тия пари. https://www.thomann.de/intl/harley_benton_te_70_black_paisley.htm 1 Цитирай
Recommended Posts