TrumpetNick Публикувано Юли 11, 2007 Публикувано Юли 11, 2007 Предлагам да кажем едно голямо на целия модераторски екип за новия раздел и по една по този случай...изглежда трява да мислим за парти.... Цитирай
assia Отговорено Юли 11, 2007 Отговорено Юли 11, 2007 Предлагам да кажем едно голямо на целия модераторски екип за новия раздел и по една по този случай...изглежда трява да мислим за парти.... И за благодаря за новия раздел Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юли 11, 2007 Отговорено Юли 11, 2007 Уееееееееееее.... Ми, радвам се, добре е, браво! Аз бих организирал почерпка, но ще е в началото на другия месец - имам терен - къща с двор и дъскорезница за свирня, но ще трябва да се преброим. П.П.: На който му си пие бира, да си носи - ще черпя с ракия. Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Юли 12, 2007 Отговорено Юли 12, 2007 Ура много ви се радвам ,браво само как си издеиствахте раздел за духачи! Е тва духачите сте големи "мафиоти". Аре честито! Цитирай
Scooper Отговорено Юли 12, 2007 Отговорено Юли 12, 2007 Браво браво! Сега и аз ще има къде да пиша по някое друго мнение! А Към колегата ...taka li e? - a taka. ...Абе "бакя" за какво ние тая бира като има "рИкия". Дай да си се "откинеме като ората" и да се не шашавиме! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юли 12, 2007 Отговорено Юли 12, 2007 Ммммм, може, може, бива, става Но с това "колега" ме притесняваш малко - много съм далече от дунаньето още, но все пак, някой ден... Дайте ние да се съберем, пък аз бих бил басист през повечето време До тук, какво - двама ли сме? Моля, следващите? Наистина, на който му е удобна София-та, става въпрос за района до зала Фестивална. Една две планови композицийки за джема (егати яката дума (!)) също не бихи били излишни, но още не съм сигурен дали е така Цитирай
TrumpetNick Отговорено Юли 12, 2007 Автор Отговорено Юли 12, 2007 В зависимист от датата бих могъл да яхна автобуса и да дойда в софия стига да не пречи на професионалните ми ангажименти...па като се понапиете може и да ви продам по някои и друг тромпет Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юли 12, 2007 Отговорено Юли 12, 2007 Значи, ставаме трима Само искам да успокоя виновниците за раздела - това че не ги споменаваме, не означава, че не трябва да са там - само да си признаят, че го желаят и да заповядват П.П.: Значи, като се замисля, май ще бъде събитието на 18-и - събота, следобеда, но може и да е на 4-ти - по-малко вероятно е, но все пак... Цитирай
TrumpetNick Отговорено Юли 12, 2007 Автор Отговорено Юли 12, 2007 (Редактирано) ^на 18-и съм на работа, пък имам и рожден ден....е този път ще минете без мен Редактирано Юли 15, 2007 от MDFk правилата за цитиране на предно мнение Цитирай
ogi_tuba Отговорено Юли 12, 2007 Отговорено Юли 12, 2007 Та както се казва : Да ни е честит новия раздел,другари!!! УРА-А-А-А-А-А-А! На запоя ми се идва и на мен,ама сте ми малко далеч.Обещавам,обаче,да бъда морално и духовно с вас и да ви подкрепям във всяко алкохолно начинание! Цитирай
XAS Отговорено Юли 13, 2007 Отговорено Юли 13, 2007 Та както се казва : Да ни е честит новия раздел,другари!!! УРА-А-А-А-А-А-А! На запоя ми се идва и на мен,ама сте ми малко далеч.Обещавам,обаче,да бъда морално и духовно с вас и да ви подкрепям във всяко алкохолно начинание! Браво на Оги, да не му се надяваш! Ами, да се съберем в Севлиево. В понеделник. Между две свирения... Цитирай
ogi_tuba Отговорено Юли 13, 2007 Отговорено Юли 13, 2007 ^XAS,я се представи веднага и казвай от къде научи за двете свирки в понеделник. Аз наистина имам две свирения в понеделник! (Не че се хваля де) А за сбирка в Севлиево-СТАВАААААА!Можем да се събираме по райони и да излъчваме представители,които да са представителна извадка на района,за годишното събиране (надпиване) на форума. Цитирай
XAS Отговорено Юли 14, 2007 Отговорено Юли 14, 2007 ^^XAS,я се представи веднага и казвай от къде научи за двете свирки в понеделник. Аз наистина имам две свирения в понеделник! (Не че се хваля де) А за сбирка в Севлиево-СТАВАААААА!Можем да се събираме по райони и да излъчваме представители,които да са представителна извадка на района,за годишното събиране (надпиване) на форума. Имах просветление. Особено след като срещнах една министърка на моста в Кастел. А бе, вие за свирене не мислите ли? Цитирай
Recommended Posts