lyubohar Публикувано Юни 13 Публикувано Юни 13 Здравейте. Смених си телефона и сега от новия не ми дава да вляза. Дори не намирам"вход" за да си сложа паролата и да вляза. Цитирай
musicman Отговорено Юни 13 Отговорено Юни 13 Как така не ти дава? Я снимай да видим какво виждаш. Цитирай
lyubohar Отговорено Юни 13 Автор Отговорено Юни 13 Ето снимка на телефона. Никъде няма бутон за вход. Цитирай
musicman Отговорено Юни 13 Отговорено Юни 13 Цъкни на трите черти най-горе и ще ти се отвори меню. Цитирай
lyubohar Отговорено Юни 13 Автор Отговорено Юни 13 Така,като цъкна на трите черти екрана леко се затъмнява.Като опитам да отворя надясно се появява втора страница и там стана. Интересно защо не ми помни паролите.На всички други сайтове нямах такъв проблем. Благодаря за помощта. 2 Цитирай
Koobenot Отговорено Юни 13 Отговорено Юни 13 2 minutes ago, lyubohar said: Интересно защо не ми помни паролите.На всички други сайтове нямах такъв проблем. Така като гледам май си с Андроид, виж дали паролата за форума ти е в Google Password Manager и ако не е си я добави. Цитирай
lyubohar Отговорено Юни 13 Автор Отговорено Юни 13 Ще проверя.То и стария ми телефон е с Андроид. 1 Цитирай
Recommended Posts