Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Остана ми само едно такова перце и искам да си взема още.Това са ми любимите перца и ако някой е виждъл някъде да се продават да каже щото аз така и не намирам такива. Ето линк.Благодаря ви предварително!!!

Отговорено

Ох, и ти ли?

И пред мен седи този наболял въпрос. Преди два месеца си взех от едно магазинче в центъра сигурно го знаеш - в една от пресечките на Пиротска, в нещо като безистен. Имаше и червени и черни. Говорим за малките перца Джаз 3 серия, нали?

Айде моля те, ако ходиш не изкупувай всичко и аз ще гледам да мина тази седмица да си набавя... :ph34r:

Отговорено

Преди около 2 седмици си взех Dunlop Jazz 3 от xxxx по левче едното. Имаха и други видове перца на същата фирма. Защо не провериш там?

Отговорено
Остана ми само едно такова перце и искам да си взема още.Това са ми любимите перца и ако някой е виждъл някъде да се продават да каже щото аз така и не намирам такива. Ето линк.Благодаря ви предварително!!!

хахахаха това са ми любимите пера само с тях свиря и ям Родопея :ph34r: ...та в Пловдив има един магазин дето му викат Ямахата там имат около кило от тези перца кажи на Никифена да ти земе няколко полевче са

Отговорено

Аз използвам от Тази серия зелените и сините( за бас ) и съм доволен. Но май е по-надалавера от Бг да си ги купувате,защото при мен са по 0.50 пенса на дребно или 3 за 1 паунд,което е по-приемливо.

Отговорено
Аз използвам от Тази серия зелените и сините( за бас ) и съм доволен. Но май е по-надалавера от Бг да си ги купувате,защото при мен са по 0.50 пенса на дребно или 3 за 1 паунд,което е по-приемливо.

На Danmark Street има едно много мизерно магазинче ,дето ги дават по 30 p и Джаз Тройките

Отговорено

Само не виждам къде е далаверата :(

Отговорено

Благодаря ви! Само да кажа че ставаше въпрос за големите триъгълни за бас дето са. Ще кажа аз на Фена да ми закупи поне няколко щото е голям зор да намериш такива в БГ.

Отговорено

Роска виж в Райзинг Форса, там мисля че ги имаше повечето на Дънлоп. Аз си взимам само от ония 0.96 лилаво-розовите ама не съм 100% сигурен, че ги има всички от JAZZ 3 серията :-(

Все пак провери първо там... ако имаш път де :rolleyes:

Отговорено
Тия не съм ги пробвал, яки ли са :think: аз си купувам оттам SIT 10.52 за десет кинта и съм доволен от тях засега :rolleyes:

Ами лично на мене GHS са ми любимите от тези, които съм пробвал досега. По-добри са от SIT. In my humble opinion ;)

Отговорено

Кво да кажа като в Плевен за такива изобщо не става въпрос. От къде да набарам едно такова??? Мисля, че зеления Tortex ша ми пасне перфектно.