Jump to content
Българският форум за музиканти

Dmitry Andrianov cover


Recommended Posts

Мерси!:) Обиране на пота и блъскане,но с кремонката е тегаво. Трябва да си свирил на нещо по-добро, за да се изпръца нещо, те те те затова и са забранени със закон във форума.
Но изхождайки от форумната сентенция, че всеки записва с кот има, гледам да минем метър:cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление никога не съм имал допир с тази култова апаратура. :) Като ученици бичехме в мазето на Гара Подуяне, точно под касите. Имах един Regent 30h с казански бустер. По спомен, лудницата беше пълна! Ние блъскаме отдолу, а касиерките със столовете - отгоре, имаше тяга.

Тъй чи ще да е същото зло.:cheers2:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баща ми имаше distortion-а, продаде го в OLX. Забавна е ситуацията с това педалче – когато е бил създаван, ако го сложиш редом до някакъв Distortion/Overdrive от онова време, независимо какъв, някой от класическите да речем – Boss/MXR/Marshall и т.н., ще си кажеш "каква е тази тъпня, няма нищо общо с distortion". Това обаче, което се случва 40 години по-късно е, че именно разни британски бандички обичат да си пускат така звучащ пренапърчен модерен fuzz звук и сега всички се яхнаха да купуват педали за 200-300 USD, дето докарват горе-долу същата отхрачена кривня. И какво стана – друга мода, едни и същи способи. Ако към днешна дата смениш кутийката на тоя Милин Камък с по-модерна и напишеш "Modern Britpop Fuzz", доста главанаци можеш да преметнеш и да му вземеш някоя стотачка ... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Всяко шумоподаващо устройство предразполага към творчески подем в шумоподаването.:) С годините представите и възприятието за звук се променят и нещата се свеждат до по-простичките класически варианти. Но джънгър трябва да се дига и всички средства са оправдани. А относно цените, предполагам там се намесва колекционерския фактор.:cheers2:

Редактирано от garcho
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.