Voidhanger Публикувано Февруари 22 Публикувано Февруари 22 Днес си разбичвах на Acapulco gold клонинга и намалих звука от китарата с волумето за адаптера и кво да чуя - радио. И то не кое да е радио, а Веселина 🥲 Никой друг ефект не хваща радио, само тоя. Усилвателя е Orange Super Crush глава. На какво се дължи това? 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Февруари 25 Отговорено Февруари 25 Легендарната PC аудио карта Sound Blaster Live! не времето ми ловеше радио. Няма лесен отговор на този въпрос, може да се дължи на зле заземени компоненти в самият педал, незаземена електрическа инсталация, нискокачествени кабели, липса на филтри в самият педал, близост до радиочестотни източници като WiFi рутер/телефон, дизайнът на самия педал по отношение на конструкцията. Най-лесният тест според мен е да го преместиш в друг контакт/стая/помещение и да видиш как се държи. Ако няма промяна, тогава ще е нужна интервенция от специалист. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 25 Отговорено Февруари 25 Вземи си и един дисторшън Милин Камък, да ги сбориш кой лови по-арно. С малко заземяване, може и да сe оправи. 1 2 Цитирай
Voidhanger Отговорено Февруари 26 Автор Отговорено Февруари 26 Пак пробвах - няма вече радио. В стаята ми няма нито рутер,нито нещо такова. хаха, тия милин камък ефекти мн скъпо ги продават, ако изобщо ги има. Иначе бих пробвал един с кеф. Цитирай
Koobenot Отговорено Февруари 26 Отговорено Февруари 26 4 hours ago, Voidhanger said: Пак пробвах - няма вече радио. И какво е решението на проблема? Спорадично се появява/изчезва или си го ремонтирал по някакъв начин? Цитирай
Voidhanger Отговорено Февруари 26 Автор Отговорено Февруари 26 А нищо не съм правил, изчезна си просто. Цитирай
Koobenot Отговорено Февруари 26 Отговорено Февруари 26 Ясно, разбрах какво се е случило, котенцата на илюстрацията по-долу за изгасили радио "Веселина" (за сега) ... Цитирай
Recommended Posts