Продуцент Публикувано Август 31, 2023 Публикувано Август 31, 2023 Здравейте, Тези младежи на снимката ги разпознавате, но някой може ли да ми помогне с разпознаване на марката и модела на усилвателя, както и на „йониката“? Цитирай
Voidhanger Отговорено Август 31, 2023 Отговорено Август 31, 2023 Усилвателя, така като го гледам е VOX. 1 Цитирай
yamaha Отговорено Август 31, 2023 Отговорено Август 31, 2023 А "йониката" определено не е правена в Източна, а в Западна Германия и така като я гледам е най-вероятно Hohner Pianet N. Цитирай
Продуцент Отговорено Септември 3, 2023 Автор Отговорено Септември 3, 2023 Много благодаря! Като има малко подсказване става по-лесно. След сравняване с други снимки се ориентирах, че вероятно са FOX CONQUEROR и наистина Hohner Planet N. Цените им в Ebay са „огън“ : -), така че вероятно ще се премине на 3D модели. 1 Цитирай
Продуцент Отговорено Октомври 13, 2023 Автор Отговорено Октомври 13, 2023 (Редактирано) Да приключа тази тема поради отпаднала актуалност и съответно полза от нея - за изтриване. Идеята беше във виртуална 3D среда, която е точно копие на някоя култова сцена, да се добавят истински музиканти, които свирят съответното парче, или по-скоро само част от него. Това не представлява технически проблем за мен, правил съм много сложни 3D сцени, но точно това няма да събере достатъчно брой гледания в Youtube и ТикТок, ако се вярва на няколкото инфлуенсърки, с които споделих идеята : -) Ето един частичен опит, направен за 1-2 минути без грам старание, на 3D модел на усилвателя: Редактирано Октомври 13, 2023 от Koobenot вграждане на картинка 3 Цитирай
Recommended Posts