Jump to content
Българският форум за музиканти

The Loner


garcho

Recommended Posts

Метам гащеризона и почвам да бичим на неоралчето. Компенсираме с бендове, мъчим, държим тоналност като в доброто старо време, когато форумните изтрещявания държаха скорост. Форумната идея за среща, дори и за хора в предпенсионна възраст, звучи окрилящо за всички шумоподаватели в космическото пространство! Нека се самопоканим с адресни надписи на ръцете, за да се изпратим с частица притча за шумоподаването. :)

П.С. Който ми подари тази китара, два стека бира, бутилка Danzka, бутилка Белая Березка Златна и кило врачанска. :cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Стържем, защото преди години имаше истерично-културно-масово форумно стържене. И аз, барабар Петко са мъжете, гнявих един кремондер до откат. Та какво съм стъргал по форумното стържене, това и сега доостъргавам. :):cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както е казал мъдрият японски народ - "Не е важно как стържеш, важното е да се опитваш да стържеш". Номерът е да се регистрираш във форума и след десетгодишен престой тези неща стават второстепенни. :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет! То свиренето малко сложно ми се вижда, трябва да ги разплачеш, да ги разсмееш, да ги докараш до истерия, да летят прашки и сутиени. И в най-лошия случай, джема трябва да завърши като The Who в силните си години. С 15 часа за половин година свирене няма кой да излъжеш вечe. :)) :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.