Evtim Djerekarov Отговорено Юни 29, 2007 Share Отговорено Юни 29, 2007 Нещо не ги намирам тия снимки, а и нямам акаунт в myspace. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rotten_perish Отговорено Юни 30, 2007 Share Отговорено Юни 30, 2007 щото нямаш акаунт затова не ги намираш. след малко ще кача снимки в някой сайт и ще сложа линк тука Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rotten_perish Отговорено Юни 30, 2007 Share Отговорено Юни 30, 2007 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148406 ето това е китарата. наистина с ръка на сърцето мога да кажа, че наистина е много добра още повече като се има впредвид, че е кремона. хем е удобна, хем и звучи доста добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Юни 30, 2007 Share Отговорено Юни 30, 2007 баси тея грозни човки на ибанез кво ги харесват всички? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bai-goku Отговорено Юни 30, 2007 Автор Share Отговорено Юни 30, 2007 Сори хора, че няма снимки, но няма шкурка и няма как да се стигне до боядисване. Ззатова и реших да и придам освен функционалност, малко и козметично преправяне. Нали разбирате, малко фейс лифтинг :Р Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юни 30, 2007 Share Отговорено Юни 30, 2007 Не мога да видя Кремоната на John Steel дали е със scallopped fretboard. Придобила е доста vintage вид. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rotten_perish Отговорено Юни 30, 2007 Share Отговорено Юни 30, 2007 (Редактирано) праговете са издълбани като на малмстийн ако това имаш впредвид Редактирано Юни 30, 2007 от rotten_perish Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юни 30, 2007 Share Отговорено Юни 30, 2007 праговете са издълбани като на малмстийн ако това имаш впредвид Да, за това ми беше думата. Много яко е станало наистина. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rotten_perish Отговорено Юли 1, 2007 Share Отговорено Юли 1, 2007 (Редактирано) яко е обаче е странно усещането като се свири. Редактирано Юли 1, 2007 от rotten_perish Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bai-goku Отговорено Юли 10, 2007 Автор Share Отговорено Юли 10, 2007 Абе, докато си шкурих там, открих няколко пуктинини от двете страни на леглото. Не ми изглеждат "опасни", демек не мърдат. Какво да ги правя? Само с кит да ги мажа или да слагам и винтове за стабилност в бъдеще? ПП: за интересуващите се, в момента китосвам китарата и следва якото шкурене за полагане на грунд. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bai-goku Отговорено Юли 11, 2007 Автор Share Отговорено Юли 11, 2007 Такам, сега чакам да изсъхне малко лепилото, та реших да пусна малко снимков материал на досегашната ми работа. Време е да правя снишения: работа с пилата . С тази пила става бързо и сравнително лесно, а и адски удобно. От едната страна е плоска, от другата заоблена . После минах с шкурка 40, после 140 и нанесох малко кит . Преди 2 дена се сдобих и с фреза, за което съм много, както се казва - Хепи нека пробиването започне А ето и какво стана, като за първи път с такъв инструмент, резултата върши работа резултата А преди малко запуших старата дупка с едно такова триъгълно къстъм мейд с трион и пила /малко по-широко от колкото е самата дупка. После падна голямото млатене, за да влезне. почти запълнена дупка Всъщност не знам защо сложих лепило, ама да има... Сега остава да поизсухне малко, и слагам следващото триъгълниче, след това кит, за да бъде гладко. И пак почвам със шкуренето... Ух, как нямам търпение да я видя завършена :> Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kurtofca Отговорено Юли 12, 2007 Share Отговорено Юли 12, 2007 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юли 12, 2007 Share Отговорено Юли 12, 2007 Да ти кажа, почти няма Кремона, която да няма сцепвания около гнездото на грифа. Не е само твоята и не е чак толкова опасно. Ако можеш да инжектираш епоксидна смола със спринцовка в пукнатините, би станало малко по-стабилно, но и така не голям проблем. Ето и един много важен трик от мене: За попълването на старото гнездо - добре си набил парчето вътре, но издълбай леко шева отгоре с Дремел или с малко полукръгло длето и го попълни с кит. Иначе ще си личи и ще се появи тънка спукана линия в боята точно там. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bai-goku Отговорено Юли 13, 2007 Автор Share Отговорено Юли 13, 2007 Около гнездото е толкова незначителна пуктинината, че няма как да вкарам нещо там, без да го издълбая. Като се върна от курса, ще направя снимки на вече готовото за грунд тяло. Старото гнездо го бях запълнил с дъсчици, но се получи 3-4 милиметра стърчащо нагоре, затова го минах с фрезата и издълбах малко. Сложих няколко тънки слоя кит, уж да не се напука при съхненето. Лелеее, това лапите /онези дето ти държат шкурка/ е бахти якото изобретение. Гладките страни ги минах за няма и 2 минути и станаха перфект. Като се има предивд, колко се мъчех да махна боята. Сега виждам, че съм направил и малка глупост, че изобщо пипах китарата, имаше много добър топ.. хубав, прав и чист. щеше да изглежда страхотно с прозрачен лак но... важно е функционалноста ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bai-goku Отговорено Юли 13, 2007 Автор Share Отговорено Юли 13, 2007 (Редактирано) Мтака... вече сме готови за боя :>> /е, можеше още, ама вече не издържам / ето я голичка и чистичка /без прах/ И понеже има и хора дето обичат да гледат отзад : цък Чудих се и се чудих, как да я обръщам докато боядисвам измислих един прът от сорта на: пак цък кръста беше от коледна елха мисля иии, след 3-4-5 ръце грунд се получи това: за пореден път- цък Такам, сега ще мина още веднъж за последно /то и не ми остана много от спрейчето/ с грунда. Оу да, после ще ги снимам и консумативите Ииии... чак утре ще да слагаме боята, като видя кое нещо, очеизваждащо съм пропуснал ^^ Редактирано Юли 13, 2007 от bai-goku Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts