Koobenot Публикувано Март 4, 2023 Публикувано Март 4, 2023 https://www.kaldata.com/it-новини/winamp-оживя-и-възнамерява-да-трансформир-410549.html 3 1 Цитирай
TONY Отговорено Март 6, 2023 Отговорено Март 6, 2023 На старият ми комп, който отдавна изгърмя, имах страхотен скин за уинампа, на Айрън Мейдън.... Това е неочаквано възкресение. Ама хубаво, нека го има. Май ще си го кача. 1 Цитирай
yamaha Отговорено Март 6, 2023 Отговорено Март 6, 2023 Аз пък не съм го махал още от времето на Win'95 - версия 2.91, с мой персонален скин, дето си го направих сам още тогава. Само съм го преинсталирал на всяка следваща ОС и всяка следваща машина, която съм сменял и така досега - върви като пушка на Win10 и продължава да си ми е основния плеър за музика. Иначе през годините съм качвал и тройката, и петицата, но нещо не ми допаднаха и си върнах изпитаната в годините версия. 2 Цитирай
Koobenot Отговорено Март 6, 2023 Автор Отговорено Март 6, 2023 5-цата и до ден днешен я търкалям със "старият" skin. Цитирай
Recommended Posts