Koobenot Публикувано Февруари 20, 2023 Публикувано Февруари 20, 2023 Кавърът е направен с приятели за забавление. Има известен auto-tune на места, идеята беше да видим колко далеч може да се стигне с компромисни source-ове. С малки изключения, почти всички гласове са записани с мобилен телефон, другото е post-processing в DAW. Enjoy! 2 Цитирай
Продуцент Отговорено Февруари 23, 2023 Отговорено Февруари 23, 2023 А бихте ли изпели припева от песента на Фамилия Тоника - Мария, но с променен и малко нецензурен текст? Историята е следната – преди много години мой познат, музикант, китарист и вокал, имаше голяма любов с една Мария, но тя го заряза, защото той наистина беше един лигльо. Човекът изпадна в творческа криза и от мъка написа и изпя песента с нецензурен текст. Аз си спомням само припева, защото на купони и в ъндърграунд клубовете често го припяваха. Загубил съм връзка с него – отдавна замина за чужбина, дори не знам, жив ли е, здрав ли е… Като се има предвид, че музиката е същата, но текстът е мръснишки, нищо чудно да удари по брой гледания Васко жабата и да донесе слава на изпълнителя. Може и да стане хит в днешните времена :-) 2 Цитирай
presly Отговорено Февруари 24, 2023 Отговорено Февруари 24, 2023 Продуцент - препоръчвам Ви да се запознаете с творчеството на оркестър "Изомрудъ" - май там се срещат подобни "гавъри" 1 Цитирай
Recommended Posts