lavalava Отговорено Октомври 1, 2007 Отговорено Октомври 1, 2007 Здравейте колеги аз се зова Ники,свиря от 10 години с променлив успех и честота.Пет годинки свирех като самороден талант следващите пет при преподаватели.Кофтито е че лесно се отвявам по други работи.Към по-младите-не позволявайте и на вас да се случва а налагайте здраво и редовно,за простотия винаги има време. Цитирай
6taigata Отговорено Октомври 2, 2007 Отговорено Октомври 2, 2007 Здравейте и от мен, казвам се Виктор (но съм също толкова безизвестен и като Щайгата)и ве4е близо 9 години правя това с надеждата,4е някой ден ще мога да кажа за себе си, 4е успявам да правя това Вси4ки барабанисти ,които познавам ,принципно са пи4аги а съдейки по постовете и на колегите тук във форума, явно принципално барабанистите са си готини хора(може би това е при4ината винаги да обираме най-готините мацки след гигове ) Много се изкефих докато 4етях представянията на вси4ки, и Ви пожелавам да постигнете малко над максимума на вашите амбиции ,за по-малко от минимум времето необходимо за това. и пп: не е задължително да запо4неш от рано: но предполагам,4е помага ! Цитирай
fusion Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 Аз съм Боби, знаят ме като Турбото също Очевидно аз свиря от най-малко време: 5 месеца. Занимавам се и с софтурна разработка и уеб дизайн. На 16 съм и уча в математическата гимназия в Казанлък с профил информатика. Имам си едни амати-та дето много си ги обичам голяма са ми радост Не са кой знае какво, каса с кардан том флор том соло фус камбанка краш и райд, но пък на столчето пише "Амати" Ами то това е общо взето, уча се на бас и улуктрическа китара също. Сбъркан рокер, ще купувам мотор като имам години за книжка засега само чуждите да не приберат моя Рок он Цитирай
GroOveR Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 барабанистите са си готини хора(може би това е при4ината винаги да обираме най-готините мацки след гигове ) И аз съм на същото мнение Цитирай
JOSSBLASTING Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 Здр.Аз съм Юлиян,викат ми JOSS.Свиря на барабани от 12 години.Скоро се върнах от Щатите и си донесох нов PEARL-Masters PREMIUM.Да харесвам Пърл .Свиря основно Грайндкор,Горграйнд и Детметъл.Използвам доста Бластбийтове.Виждам че имам и адаш във форума.Свиря в LYMPHATIC LEWKEMYA,SAUERKRAUT(haha),REAUTOPSY,TOXAEMIA(RIP).Не мисля че има някой във форума който слуша и свири като мен(говоря в стилово отношение). Наздраве на всички. Цитирай
UFO Romeo Отговорено Октомври 9, 2007 Отговорено Октомври 9, 2007 Да ви се представя и аз освен Казвам се Алекс, на 22 години съм и май-май започвам късно да се занимавам с барабани - свиря едва от година. Въпреки това, барабаните ми доставят много забавление и мисля, че ще продължа да се упражнявам. Харесвам всякаква музика - гледам да не се ограничавам в стилове, но не слушам чалга. Нищо против, просто не ми харесва. Много харесвам глем рок, както и блек метъл, ну уейв, фънк, определен хип-хоп, мога да изреждам още...Надявам се (макар и виртуално) да се запозная с мои колеги и да дискутираме всичко, свързано с най-древния инструмент Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Октомври 9, 2007 Отговорено Октомври 9, 2007 Не мисля че има някой във форума който слуша и свири като мен(говоря в стилово отношение).Наздраве на всички. E и от каде си толкова сигурен тук има бая барабанисти наздраве и от мен ! Цитирай
drummer_93 Отговорено Октомври 10, 2007 Отговорено Октомври 10, 2007 Не мисля че има някой във форума който слуша и свири като мен(говоря в стилово отношение). Хммм...да вземеш да си подлътиш приказките с някое-друго видео? Поздрави Цитирай
JOSSBLASTING Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 Не мисля че има някой във форума който слуша и свири като мен(говоря в стилово отношение). Хммм...да вземеш да си подлътиш приказките с някое-друго видео? Поздрави Aбe кво да си подплатявам бе.Не съм казал 4е свиря най-добре.Просто не мисла 4е има хора тук свире6ти ГОРГРАЙНД или ГРАЙНДКОР. Пи4а с пика на ХЕЙТ ИТЪРНЪЛ се доближава най-много в стилово отно6ение-Наздр. БРО. А като имам видео с добро ка4ество на звука,първо на теб 6те го пратя хлапе. Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Октомври 12, 2007 Отговорено Октомври 12, 2007 Hail, аз съм Георги. От габрово, на 16 години съм - лапе (185см 85кила). От 3 години създавам гаден шум върхо едно сетче. Права го с такъв кеф че даже си мисля че прилича на нещо. Предимно свиря Хеви Метъл, на заден план може да свиря и малко Хеви метъл, ама рядко. Трудно е да се каже че свиря. През лятото свиря с група, казва се Tragedy (ше се закопаем сами с тва име ) Любимата ми група е Меноуър, а пък любим барабанист ми е Скот Кълъмбъс, че кой друг. Нов съм във форума, пуснах си нет вчера, тва е първия сайт който отворих Поздрав на сички останали и наздраве P.S. Не пия Цитирай
rock_alternative Отговорено Ноември 24, 2007 Отговорено Ноември 24, 2007 (Редактирано) Здравейте!!! Аз съм Вели и съм на 15. една година съм ходила на уроци и от няколко месеца свиря с едни приятели. Слушам Nirvana, Foo Fighters, Green day, Red Hot Chili Peppers, Axel Rudi Pell, DIO, Iron Maiden, Whitesnske, Rainbow, The Doors... общо взето "манджа рок" Редактирано Ноември 24, 2007 от rock_alternative Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Ноември 28, 2007 Отговорено Ноември 28, 2007 Лоллл, т'ва съм аз. Пича с пика! Гор грайнд не, ама grind core malko i много death metal!!! Пращай да се дивя и да се кефя, че съм ди оунли! )) Цитирай
Danny47 Отговорено Ноември 28, 2007 Отговорено Ноември 28, 2007 Не мисля че има някой във форума който слуша и свири като мен(говоря в стилово отношение). Хммм...да вземеш да си подлътиш приказките с някое-друго видео? Поздрави Aбe кво да си подплатявам бе.Не съм казал 4е свиря най-добре.Просто не мисла 4е има хора тук свире6ти ГОРГРАЙНД или ГРАЙНДКОР. Пи4а с пика на ХЕЙТ ИТЪРНЪЛ се доближава най-много в стилово отно6ение-Наздр. БРО. А като имам видео с добро ка4ество на звука,първо на теб 6те го пратя хлапе. Здрасти и от мен! Слушам много малко екстремна музика (Hate Eternal, малко Behemoth и т.н.) и въпреки, че двойната каса ми взима повечето време, от времето за упражнения, не си падам мн мн да свиря бластове... поне на този етап. Иначе Derek Roddy е култ за мен. Цитирай
BODOM4o Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 (Редактирано) здрадравейте от Харманли съм и се занимавам с тъпани от горе долу 4 години свиря много групи и даже си имах група до скоро FALL FROM HEAVEN ако някой слуша радио Стара Загора може би знае за нас защото две седмици бяхме на първо място (може и повече от две защото не съм слушал от няколко седмици) в класация "черната овца" за което съм много горд въпреки че песните ни вече не ми харесват любими барабанисти нямам защото всички които свирят по добре от мен са ми любими ами незнам какво друго да кажа за това няма да ви занимавам с глупости ей това ми е skype-a ако някой реши да ми пише (незнам защо някой ще иска ) drum4oo Редактирано Декември 4, 2007 от BODOM4o Цитирай
a1RwalK Отговорено Декември 14, 2007 Отговорено Декември 14, 2007 Опа колеги как е Аз съм Венци на 16 от София. Занимавам се от близо 3 месеца но даскала казва че напредвам бързо Тфа е ! Цитирай
Recommended Posts