MDMACORP Публикувано Юни 21, 2007 Публикувано Юни 21, 2007 (Редактирано) Здравейте.Днес си купих от Алмар www.almar.bg ему 0404.Като се опитах да го сложа в псай слота видях че платката неможе да влезе докрай.Тествах я на още 4 пц-та и там не влезна.Случвало ли ви се е нещо подоБно ? Редактирано Юни 21, 2007 от MDMACORP Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 21, 2007 Отговорено Юни 21, 2007 Веднъж една се опъваше, но я напъхах докрай, мамицата й!!! Това беше от любимата ми рубрика "Неуместна шега". Ходи я връщай ако наистина има проблем. А и да няма пак върви - по-добре да се застраховаш! Цитирай
MDMACORP Отговорено Юни 21, 2007 Автор Отговорено Юни 21, 2007 Ще я върна при всички положения, но ми направи впечетление недрожелюбния отговор по телефона когато им казах че картата не влиза. Цитирай
f1_sound Отговорено Юни 22, 2007 Отговорено Юни 22, 2007 като са недрожелюбни и ти даваш с рогата напред Цитирай
Reckless Отговорено Юни 25, 2007 Отговорено Юни 25, 2007 Ще я върна при всички положения, но ми направи впечетление недрожелюбния отговор по телефона когато им казах че картата не влиза. Това не трябва да те бърка изобщо. Ти си даваш парите и искаш, това за което си платил. Ако съм аз и при това положение на нещата да ми държат тон, отивам там и ги правя на маймуни. Те вместо да се извинят и да се заинтересуват, се правят на комсомолски секретари. А тояга де...! Понякога някои карти се запъват наистина и се нуждаят от внимателно, но по-здраво натискане. Ако обаче наистина има нещо нередно, връщай я смело и не позволявай да ти държат тон. Цитирай
bai-goku Отговорено Юни 26, 2007 Отговорено Юни 26, 2007 Нека ти я сложат на техен ПЦ, ако там стане, виж как и защо. Напъват повече или какво. Доста често ми се случва да ги нежа прекално много и да стърчат... Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Юни 26, 2007 Отговорено Юни 26, 2007 Я има ли хора които пазаруват от там? Ми те са много зле чакахме 6 месеца да докарат една карта егати.Направо им я връщай да ти дават нова аман от търгаши в тая държава и понеже той е единствения вносител си прави каквото иска, Не става само с пари Г-н Марков трябва и акъл!!! Цитирай
Recommended Posts