aiako Публикувано Юни 19, 2007 Публикувано Юни 19, 2007 http://mail31.abv.bg/app/servlet/bg.abv.ma...Cp1251&ac=s http://mail31.abv.bg/app/servlet/bg.abv.ma...Cp1251&ac=s Заслужава ли си да дам 30 кинта за тази китара или не?Кажете колко горе до си заслужава да дам. Цитирай
the_gorer Отговорено Юни 19, 2007 Отговорено Юни 19, 2007 Дал си линк към инбокса на собствентата си поща в АБВ. Няма как да видим снимките, освен, ако не си решил да споделиш с нас логина и паролата си. Цитирай
aiako Отговорено Юни 19, 2007 Автор Отговорено Юни 19, 2007 Дал си линк към инбокса на собствентата си поща в АБВ.Няма как да видим снимките, освен, ако не си решил да споделиш с нас логина и паролата си. Опа еи сега щи го оправя Цитирай
aiako Отговорено Юни 19, 2007 Автор Отговорено Юни 19, 2007 http://i.data.bg/07/06/19/426747_orig.jpg http://i.data.bg/07/06/19/426753_orig.jpg Цитирай
zanev 70 Отговорено Юни 19, 2007 Отговорено Юни 19, 2007 не съм сигурен , но ако все още има фабрика в Казанлък и тя има музей може и да се заинтересуват от китарата .... а иначе с оглед на състоянието и особено с оглед на добре позното качество на изработка на акустични китари от преди 30-35 години мисля че трудно може да се сложи цена на това нещо .... просто щото едва ли става за квото и да било , особено на фона на съвремените акустични китари които дори и правени в Китай пак са на светлини години напред а цените им са повече от ниски . Цеко Цитирай
the_gorer Отговорено Юни 19, 2007 Отговорено Юни 19, 2007 За цените на тези реликви не мога да кажа нищо, но мога да изчисля, че ще отидат минимум още 20 лева за ремонта на такава китара (ако си решил да я вземаш и после да си я ремонтираш). Цитирай
bratmito Отговорено Юни 19, 2007 Отговорено Юни 19, 2007 Имам подобна и да ти кажа китарката си е жив ташак . 30 кинта за тая китарка не си струва,освен ако не е с чисто нови хубави струни.Ако я спазариш с нови струни за 30 лв горе-долу става. Цитирай
gpav Отговорено Юни 19, 2007 Отговорено Юни 19, 2007 Аз не и давам повече от 15 лева,защото после ще и трябва доста ремонт. Цитирай
racerx Отговорено Юни 19, 2007 Отговорено Юни 19, 2007 (Редактирано) Подпалки за камината можеш и за по-малко от 30 лв. да си вземеш. Редактирано Юни 19, 2007 от racerx Цитирай
Tannen Отговорено Юни 19, 2007 Отговорено Юни 19, 2007 Имам подобна и да ти кажа китарката си е жив ташак . 30 кинта за тая китарка не си струва,освен ако не е с чисто нови хубави струни.Ако я спазариш с нови струни за 30 лв горе-долу става. Съгласен, но я спазари с нови поставени струни, защото някои стари китари просто едва се държат и една смяна на струните води до пълен колапс. Аз лично съм дрънкал на една такава, дрънкал, понеже да се свири е трудно , дори стои в стенния ми шкаф все още. Смених старите и но хубави(личеше си че са готини) струни и сложих прости български от 6 лв и просто те не се спогодиха с подвижното магаренце...така и не успях 6та струна да я накарам да си стои в улейчето на магаренцето...иначе китарката е Кремона, привлича с единичния кътаут, с малкия гриф, особено като нямах електрическа доста и се кефих на тази китарка....но звука и е мн гаден...Конкретно тази китара която ти предлагат просто трябва да се провери колко е запазена...може пък и да си свири добре, което ме съмнява, но знае ли човек... Цитирай
TerminalFrost Отговорено Юни 20, 2007 Отговорено Юни 20, 2007 10 лeвa ако е със старите струни, 20 - с нови (: Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 20, 2007 Отговорено Юни 20, 2007 Според мен за 30 лева можеш да направиш много други полезни и приятни неща(разбирай биричка,хапване и тн.)За мен цената на китарата е 0 лева в този и вид,а с нови струни-колкото струват самите струни минус 25% за амортизация(защото вече са навити) Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 20, 2007 Отговорено Юни 20, 2007 скоро се опитвах да свиря на такава китара и е ебаси карикатурата Цитирай
Recommended Posts