Maestroto Публикувано Ноември 8, 2022 Share Публикувано Ноември 8, 2022 Здравейте, колеги! Тоя форум бил жив бре! Че и регистрацията ми помни от преди 11 години.... Смяааааатай! 😀 Ох, на въпроса. Взех една баба на 20 години, която се оказа доста голям звяр - динозавър! Става въпрос за MOTIF6. Та... Издирвам рам със следните параметри: 2Х32 EDO RAM, 72pin, 5V. Ако на някой му се търкаля по чекмеджетата или в мазето да я мята насам директно. Благодаря. 0897282603 - Калин. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Ноември 8, 2022 Share Отговорено Ноември 8, 2022 (Редактирано) Добре дошъл отново! Освен по чекмеджетата, единственото място в България, където съм поръчвал гумички за клавиши/RAM е това: https://kynchev.com/parts.html Не виждам да пише за Yamaha MOTIF6, ама де да знаеш ... може ако се свържеш с тях да ти се усмихне щастието ... Успех! Редактирано Ноември 8, 2022 от Koobenot 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Maestroto Отговорено Ноември 12, 2022 Автор Share Отговорено Ноември 12, 2022 Ъп-че.... Ни вест ни кост от тия пичове @Koobenot Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Ноември 12, 2022 Share Отговорено Ноември 12, 2022 (Редактирано) Кофти. Знаеш ли какво ми дойде на акъла, драсни на Ясен Велчев, той е един от endorser-ите на Ямаха за България: https://www.facebook.com/yassen.velchev Пише често във Фейсбук и съм убеден, че ще ти отговори. Дори да няма памет, ще ти даде акъл какво да правиш, дали eBay, дали друг колега, дали сервиз ... Другият човек, който активно ползва такива инструменти в БГ е Евгени Димитров - "Маестрото", ама покрай телевизията и тия партийни истории, надали ще успееш да го откриеш ... Редактирано Ноември 12, 2022 от Koobenot 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Ноември 12, 2022 Share Отговорено Ноември 12, 2022 Освен това имай предвид, че с покрай криза секнаха и доставките на музикална техника в световен мащаб или ако се продава нещо, то е по-скъпо, тъй че картинката надали ще е много розова. Все пак има една мъдра мисъл от едноименен български филм: "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Maestroto Отговорено Ноември 12, 2022 Автор Share Отговорено Ноември 12, 2022 (Редактирано) Абе то не е като да не намерих, ама 65лв за 32мб плочка е несериозно... Лошото е, че до 2 седмици трябва да я имам, за да свирне по балкански това чудо. Аранжора ми е с малко памет и едвам съм сбрал два кита барабани и нужните китари и лупове. Просто място за соло инструменти там няма, та трябва да се опра на мотива. Маестрото ползва Плъг ин бордове, не се занимава със глупости. А и не се виждам да му звънна и да кажа - пич дай рам да го ева, че съм на зор за турски щрайх. 😀😀😀 Много ми се ще да я оборудвам по-нататък във времето с бордове. Има 3 слота, даже съм си избрал какво ще сложа. Още се намират за около 150 долара парчето. Но... Там нещата са корнно различни. Единия борд е само пиана, другия е целия DX асортимент, и третия набелязан е VL - което е мега лудница. Малко инфо какво са сътворили от Ямаха преди повече от 20 години: Редактирано Ноември 12, 2022 от Maestroto 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Ноември 12, 2022 Share Отговорено Ноември 12, 2022 Ми ти ще ги избиеш от няколко участия/проекта, ако са ти толкова жизненоважни, защо те спират? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Ноември 12, 2022 Share Отговорено Ноември 12, 2022 Ако тоя MOTIF ти е толкова ограничен, можеш да си подготвиш някакви подложки на компютъра с барабани/китари/бас и прочие и после да си ги пускаш, пък си слагай lead блендите само в клавира, ама т'ва като roadmap съвет де ... За 2 седмици абсурд. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Ноември 12, 2022 Share Отговорено Ноември 12, 2022 Имай също предвид, че с DAW са ти неограничени възможностите, тая Yamaha, както самият ти беше споменал в другата тема си е като Apple - квото ти дадат, това. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Maestroto Отговорено Ноември 12, 2022 Автор Share Отговорено Ноември 12, 2022 Живото свирене не предполага заготовки. Работи се динамично и неорганизирано. За пиано бар съм съгласен, но кръчмарската история е дива Индия. Всичко се прави на момента на лайв, няма как със заготовки или миди. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Ноември 12, 2022 Share Отговорено Ноември 12, 2022 Ясно, успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Maestroto Отговорено Ноември 12, 2022 Автор Share Отговорено Ноември 12, 2022 преди 4 минути, Koobenot написа: Имай също предвид, че с DAW са ти неограничени възможностите, тая Yamaha, както самият ти беше споменал в другата тема си е като Apple - квото ти дадат, това. Знам, знам. Работя с Лоджик. Ето как звучи лоджика, без много заигравки: 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Ноември 12, 2022 Share Отговорено Ноември 12, 2022 Брасите са доста реалистични ... това ще да е някакво соло от Арена Армеец/Стадион Васил Левски, няма го в студийния на "Девети Трагичен" ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Maestroto Отговорено Ноември 12, 2022 Автор Share Отговорено Ноември 12, 2022 Няма го, да. От лайв съм го вадил. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Apple&VSTI Отговорено Ноември 14, 2022 Share Отговорено Ноември 14, 2022 Звука като цяло е окей, обаче семплите са доста-смешнички ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts