cefa_leprosy Отговорено Април 20, 2010 Share Отговорено Април 20, 2010 баса е "The Aria sb-cb".... Друг бас няма!пишете в гугъл и в :greenangel: :girl_witch: ижте! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Април 21, 2010 Share Отговорено Април 21, 2010 Басът мечта е този, който е издържал теста на времето Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demiurg Отговорено Април 22, 2010 Share Отговорено Април 22, 2010 С тоя "тест на времето" обричате всички да свирят с Фендер... Има доста нови марки, доста експериментиращи лютиери, които правят убийствени басове без да са издържали "теста на времето". Какво - да не им даваме шанс? А мнението на Leprosy просто не ми се коментира... Да си купи такъв и да мирне - и без това не е много скъп ! Просто не виждам нищо в тоя бас, освен едни пресети на филтъра... А и отгоре на всичко не ми харесва на външен вид ! Аман от "разбирачи" ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vipp1 Отговорено Април 25, 2010 Share Отговорено Април 25, 2010 ^ Това има повече потенциометри,отколкото прагчета Споко, ако за теб това е проблем, пичовете от Fodera предлагат алтернатива ..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивайло Рашев Отговорено Май 13, 2010 Share Отговорено Май 13, 2010 Ах....аз мечтая за BOSS GT10B ефект....ама много паре....но някой ден ще го взема. Иначе имам Ibanez Soundgear 6 струни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ICS Vortex Отговорено Май 15, 2010 Share Отговорено Май 15, 2010 Аз лично имам 2 бас - един акустичен (няква куча марка) и Ibanez BTB555. И от двата съм страшно доволен и саунда много ме кефи ...аз пък си мечтая за Ibanez BTB...иронията на живота... Хахаха и аз!! BTB 675 Nature Flat 600Euro... Много Скоро Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IzolirBand Отговорено Май 16, 2010 Share Отговорено Май 16, 2010 http://www.musikland-online.de/pix/onlines...Bass-Gothic.jpg ей тва е баса мечта Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
temerut Отговорено Май 16, 2010 Share Отговорено Май 16, 2010 +1 тъндърбърд е добър збор зависи и от цената де Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalinpetkov Отговорено Май 17, 2010 Share Отговорено Май 17, 2010 (Редактирано) Не знам дали някой от Вас може да ми каже модела на баса на Leland Sklar с който свири на турнето Falling in between с ТОТО? http://i52.photobucket.com/albums/g21/leem...-07/Img0563.jpg Ей този. Много ме кефи! Редактирано Май 17, 2010 от kalinpetkov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Май 17, 2010 Share Отговорено Май 17, 2010 ^ Баса на чичо ти Гандалф е Dingwall - http://www.dingwallguitars.com/ И по-точно, негов signature модел - http://www.dingwallguitars.com/products/le...signature-bass/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Май 18, 2010 Share Отговорено Май 18, 2010 Който дойде на басистката среща на 28-ми, вероятно ще види един такъв на живо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Babyface Bob Отговорено Май 18, 2010 Share Отговорено Май 18, 2010 Може да ви прозвучи смешно - заради изтъркания одлскул във визия, предполагамиет звук и най-общо заклеймен традиционализъм и липса на новаторство и... но най реализиран бих се чувствал с една красива, изпечена от рок н ролл слънцето на петдесетте години във Флорида китарка само с един спокоен, семпъл и дълбок като очите на жената, в която си влюбен звук... Rock n' roll - ът е превърнат в материализъм от висша форма. Иначе е просто идея! А пък аз съм и влюбчива натура... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Abbath Отговорено Май 18, 2010 Share Отговорено Май 18, 2010 ^ И аз, и аз...напоследък как съм се навил на ТАЗИ КЛАСИКА...'75 reissue.Подмокрям се всяка вечер, докато го сънувам... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Май 20, 2010 Share Отговорено Май 20, 2010 Виждам, че Фендерите са провлекли крак - и аз вмъквам моя любимец измежду тях Маркъс Милър Жазз бас, ама петак, че съм свикнал твърде много с такъв. А и всички знаем, че и тона му е убиец. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Май 20, 2010 Share Отговорено Май 20, 2010 Teзи "пепелници" и гардове за адаптерите са красиви, ама много тегава работа. Слава Богу, моят джаз няма такива екстри. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts