Jump to content
Българският форум за музиканти

IzolirBand

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Велинград

IzolirBand's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Нямаме проблем с кънтене в ушите за сега.Барабаните са си акустични,барабаниста наистина е начинаещ и наистина свирим твърд метъл и може би е невъзможно да удря леко.Колкото до 15R,пробвали сме и не става,изобщо не се чуваше.И пак благодаря за точните отговори.Ако вие можете да препоръчате някакъв усилвател на нормална цена (600-700лв.) казвайте.Ако трябва с години ще се събират пари,но жицата трябва да се чува!
  2. 7thString@ В момента разполагам с Fender Frontman 25R за distortion boss MT metal zone и не се чува.Барабаните заглушават всичко освен бас-а.Благодаря за мнението. Parni_Valjak@ Благодаря много за подробния и точен отговор!!!
  3. IzolirBand

    Fender Frontman 212r

    Здравейте! Начинаещ съм и искам да задам малко въпроси за Fender Frontman 212R.Така,комбото има 2 input-а и въпросът ми е дали може да се включат 2 китари едновременно на Clean канала и да минат през Distortion педали и да се свири.След това искам да попитам,ако е възможно това от предишния ми въпрос,как ще разпредели сигнала през говорителите (дали едната китара ще звучи през единия ,а втората през другия) (комбото има 2х12 инчови говорители).За сега е това,трябва ни за свирене в група,зле сме с парите и се чудим дали така ще се получат нещата.Благодаря предварително!
  4. Въпросът ми е прост за напредналите и сложен за мен.Какви ефекти ползва водещата китара в "Елмаз и стъкло"?Благодаря!Поздрави!
  5. IzolirBand

    Бас мечта?

    http://www.musikland-online.de/pix/onlines...Bass-Gothic.jpg ей тва е баса мечта
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.