Voidhanger Публикувано Януари 19, 2022 Публикувано Януари 19, 2022 (Редактирано) След дълго лутане, търсене, слушане, най-после от днес съм горд собственик на въпросния услвател с кабинет от същата серия. Точно звука, който търсех. Да не говорим, че по-добра оферта едва ли можеше да ми се случи - 500 лева за главата( чисто нова) + 452 лева за кабинета, който е с V30 говорител с намалението от Фактор. Наистина 20 вата си е бая, но за щастие главата има супер мастер и на тихо звучи екстра. Дори и мръсния канал си е достатъчен, зверски гейн има, но ако човек държи може да боцне нещо допълнително за още сила. Тепърва ще купувам педалчета - дилей, ривърб и хорус(Boss,че са ми най-достъпни като цена). Мисля да взема или тюбскриймър или Boss-sd 1, какво мислите по въпроса и дали Boss е удачен вариант? Редактирано Януари 19, 2022 от Voidhanger 1 Цитирай
Voidhanger Отговорено Януари 19, 2022 Автор Отговорено Януари 19, 2022 Сега забелязах нещо странно около лампите, прилагам снимки. Прилича на засъхнало лепило, много странно.... Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 20, 2022 Отговорено Януари 20, 2022 Кво ти пука-нали свири,най-вероятно мърсотия,изчегъртай го с клечка за зъби примерно. Цитирай
Voidhanger Отговорено Януари 20, 2022 Автор Отговорено Януари 20, 2022 Не е мръсотия, загледах по разни сайтове снимки на лампи - и те имат същото нещо в основата на цокъла. Усилвателя е чисто нов и звучи екстра. Ще го разсвиря със стоковите лампи и като ми писне ще пробвам с нещо различно. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 20, 2022 Отговорено Януари 20, 2022 Нищо им няма. Залепен е стъкления балон към основата, не го базарай. Цитирай
Voidhanger Отговорено Януари 20, 2022 Автор Отговорено Януари 20, 2022 Точно така е. Малко го избичих в мойта стая и зазвуча още по-добре. В момента го ползвам така - волумето на мръсния канал на макс, а мастера намален. Цитирай
Voidhanger Отговорено Януари 24, 2022 Автор Отговорено Януари 24, 2022 А това чудо https://bazar.bg/obiava-17967999/atenyuator-za-100-vatova-lampova-kitarna-glava-soundman, изработено от покойния съфорумник инж. Тони Манов, по-добро ли е от разните Бугери, Koch Dummybox и т.н. да си атенюирам малко главата? Това е за 100 ватова, но предполагам, не е проблем да се ползва и за 20 ватова. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 25, 2022 Отговорено Януари 25, 2022 Според мен само ще дадеш пари на вятъра. За хай-гейн ампове файдата от атенюатор е съмнителна, при домашна употреба още повече. Особено пък ако не е реактивен (какъвто този 99% не е) просто си е пари на вятъра отсекъде. 1 Цитирай
Voidhanger Отговорено Февруари 15, 2022 Автор Отговорено Февруари 15, 2022 (Редактирано) Мда, хабене на пари са тия машинки, убедих се. Много добра глава, но и тя замина, поради невъзможността да я ползвам както си трябва. Редактирано Февруари 15, 2022 от Voidhanger Цитирай
Recommended Posts