Sturmfuhrer Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 То вече е направен канал в Мирк #Muzikant kойто иска да заповяда. Мирк???? Толкова ли е трудно да наричате нещата с истинските им имена??? mIRC = ЕмАйЕрСи НЕ МИРЦАТА ИЛИ НЕЩО ТАКОВА! Като mIRC е клиент за IRC мрежи, но как да е...
synchu Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 То вече е направен канал в Мирк #Muzikant kойто иска да заповяда. Мирк???? Толкова ли е трудно да наричате нещата с истинските им имена??? mIRC = ЕмАйЕрСи НЕ МИРЦАТА ИЛИ НЕЩО ТАКОВА! Като mIRC е клиент за IRC мрежи, но как да е... гъзар аре цитирай RFC-то, което дефинира протокола... п.с. понякой път се поства само, за да се дига бройката на постовете имам чувство :think:
Delyan Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 п.с. понякой път се поства само, за да се дига бройката на постовете имам чувство :think: ... може и да има нещо ... :think:
Sturmfuhrer Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 То вече е направен канал в Мирк #Muzikant kойто иска да заповяда. Мирк???? Толкова ли е трудно да наричате нещата с истинските им имена??? mIRC = ЕмАйЕрСи НЕ МИРЦАТА ИЛИ НЕЩО ТАКОВА! Като mIRC е клиент за IRC мрежи, но как да е... гъзар аре цитирай RFC-то, което дефинира протокола... п.с. понякой път се поства само, за да се дига бройката на постовете имам чувство :think: Междудругото тия дни и аз виждам, че поствам тъпотии, но аре простете ми... обаче това с irc си е нещо, което страшно ме дразни...
sw1tched Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 Shturm да вземем вместо http:// и www да казваме hyper text transfer protocol и world wide web ? Просто влизайте в ЕмАйЕрСиТо ако имате възможност и желание.
musicman Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 Много музикална тема... няма що... Нямам нищо против IRC канала който сте си направили но не е тук мятото да пбсъждате технологията му. Сори. Заключвам я!
Recommended Posts