Dylan_101 Отговорено Май 30, 2007 Автор Share Отговорено Май 30, 2007 Ами, Тони, така е, всеки има право на мнение. Мойто мнение обаче е че ти си се изказал под афект от факта че съм записвал със зуум. Даже покрай зуума и барабаните са го отнесли.. Все пак имаш право до известна степен, май басите са в повече на места, но това донякъде е и от начина по който съм го изсвирил. Ще се пробвам да го оправя с мултибанд компресор. Ще има следващ опит. Целта ми не е била да записвам официален кавър, определено. Просто се заслушах в парчето и реших да се пробвам да докарам такъв звук. Не мога да кажа че съм напълно доволен от резултата, но не мога да кажа и че е непоправимо зле. Хубаво е да се чуят и други мнения. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Май 30, 2007 Share Отговорено Май 30, 2007 @TONY - абсолютно, всеки има право на мнение, и най-добре то да е обективно, а не напразни хвалебствия. Обаче съм почти сигурен, че ако Делян не беше споменал с кво е записвал, мнението ти нямаше да бъде такова! Освен това, както Феникса беше писал някъде, подобни мнения са общо взето безполезни. "Звука ти е гаден, смени си техниката" и човека си изхвърля китарата и ефектите през терасата и на другия ден отива в магазина да купи маркова техника за $4000. По-полезно е да дадеш акъл как да се изстиска максимума от наличната техника. Щото и $1000000 да ти струва рига, ако си лешпер, пак ще звучиш като лешпер А Деляне, слушам на колонки 5.1, които принципно са си доста гадни, нооо субуфера се напряга с това. Т.е. поне при мен баса си е доооста Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ililst Отговорено Май 31, 2007 Share Отговорено Май 31, 2007 Ми ето го и моето мнение! Идеално изпълнение! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Май 31, 2007 Share Отговорено Май 31, 2007 Барабаните наистина си звучат доста редени, при касата минава, защото се е наложило горе-долу това звучене, но соло барабана и чинелите като звучат по еднакъв начин и с еднаква сила на всеки удар не минава... 1:13 звучи малко като онези детските играчки автомати хехе. Ниските и ниските среди бая избиват, пробвай наистина с повечко компресия, но ще си трябва и малко eq. Има какво да се наглася, но като атмосфера си го докарал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BloodMetall Отговорено Юли 25, 2007 Share Отговорено Юли 25, 2007 една малка забележка THE DRUMS SUX патиятя на барабаните на коплета не е така вопще : ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Тони Николов Отговорено Август 2, 2007 Share Отговорено Август 2, 2007 Във първия вариант не ми се отваря въобще, а във втория не е цялото. Но за това, което чух мене си ме изкефи !!! Няма да се правя на професор, затова ще кажа, че китарата си ме кефи и толкоз!!! Независимо с какво е записвана!!! УСПЕХ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Август 3, 2007 Share Отговорено Август 3, 2007 дзънка от всякъде би било чудесно да се завърши като цялостно произведение с некои мъжки вокали може да стане интересна вресия. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dylan_101 Отговорено Август 5, 2007 Автор Share Отговорено Август 5, 2007 Ами то идеята е да се довърши цялото. Само че, както знаем покрай дет-метъл проекта, това отнема години Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angry Samoan Отговорено Септември 14, 2007 Share Отговорено Септември 14, 2007 Аз мисля, че е доста добро.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aarab Отговорено Януари 25, 2008 Share Отговорено Януари 25, 2008 Аз мисля, че доста добро. Може би ако пипнеш чинелите и фуса ще стане..трудно се докарват щото Ларс има много специфичен фус, ама при желание става. Иначе за звука: УОУ! Кърти! Продължавай така! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nip Отговорено Януари 25, 2008 Share Отговорено Януари 25, 2008 Аз също се присъединявам към тези които се кефят на това частично кавърче! Някой като напише, че е изсвирил нещото малко смотано очаквам да го е направил като мен - никак! А това направо си кефи! Конкретно, според мен интро рифчето и версиите му са изсвирени пърфект, по куплетната част наистина може малко да се поработи - не се чува много добре заради бученето на ниските... Естествено, че барабаните няма да са на професионално ниво - човекът е правил китарата и пита за нея, другото е ясно, че звучи еднакво защото е симу или симу бакинг изровен отнякъде. На мен китарата ми звучи добре - в смисъла на автентична някак си... Иначе естествено, че винаги може и повече с по-добро оборудване, помещение за запис и т.н... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Януари 26, 2008 Share Отговорено Януари 26, 2008 Много си се доближил до звука - почти същият е! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Azwraith Отговорено Февруари 2, 2008 Share Отговорено Февруари 2, 2008 Аз съм голям фен на металика и това ми се струва че е оригинала Не базикам се личи си че е сверено но ако някои не разбиращ от музика го чуе наистина може да го збърка с оригинала!ЕВАЛА прекрасно изпълнение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dylan_101 Отговорено Февруари 2, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 2, 2008 Благодаря ви, достопочтенни господа, за окуражителните коментари! Все се каня да го довърша тоя кавър и все не остава време. Освен това и трябва да науча най-накрая как точно се свири ритъма по време на куплета, защото както е забелязал nip, нещата там са доста омацани. Бекинг трака сам съм си го редил. Затова и в началото започва добре, но от един момент натам започва да звучи като реден.. Ще има продължение... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts