TONY Отговорено Юни 14, 2007 Share Отговорено Юни 14, 2007 предполагам си ползвал бас и барбани записани от ТГтийма а ти отгоре си записал китарите - ритьм и соло (вече те поздравиха за тях - няма нужда повтарям хвалбите) или целият трак е от екипа на тотал гитар, а вокалите от теб както и да е и в двата случая е ОК вокалите са идейни , но по-някое време - на мен лично ми станаха скучни обяснавям си го - с това, че трика с смесените и насложени 2 гласа (може и от ефект да е постигнат) май е повече използван от необходимото слушах го само 1 пьт - така че, може и да не сьм прав това са само впечатления от едно слушане Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Юни 14, 2007 Автор Share Отговорено Юни 14, 2007 (Редактирано) предполагам си ползвал бас и барбани записани от ТГтиймаа ти отгоре си записал китарите - ритьм и соло (вече те поздравиха за тях - няма нужда повтарям хвалбите) или целият трак е от екипа на тотал гитар, а вокалите от теб както и да е и в двата случая е ОК вокалите са идейни , но по-някое време - на мен лично ми станаха скучни обяснавям си го - с това, че трика с смесените и насложени 2 гласа (може и от ефект да е постигнат) май е повече използван от необходимото слушах го само 1 пьт - така че, може и да не сьм прав това са само впечатления от едно слушане Не, абсолютно си прав за вокалите. Имах време да запиша две вокални писти, но не харесах нито първата, нито втората затова ги сложих и двета Няма логика, но така се получи. Това, което се чува като пеене изобщо не е моя стил. Надявам се в скоро време да имам възможност да се занимая с парчето по-внимателно и да запиша нови, по спретнати вокали. Относно солото, то е "изрязано" от версията на TG. Мога да го изсвиря без проблемно, просто нямах време да го запиша, а много се бях ентусиазирал да пусна пълната версия със сола и вокали. Като цяло отделих малко по-малко от 2 часа да запиша и смеся парчето. По-голямата заслуга за добрия резултат е на бекинг трака. Редактирано Юни 14, 2007 от edgecrusher Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 14, 2007 Share Отговорено Юни 14, 2007 Абе аз тия бързите пасажи/сола дори copy/paste не мога да им направя, така че още веднъж - БРАВОС!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wessy Отговорено Юни 14, 2007 Share Отговорено Юни 14, 2007 Оооооо къртиш!!! Много як кавър ... разби ме Тя и песента си ми е любима де Само има едни ревърби по едно време дето не ми пасват нещо ама ... нямам думи просто! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts