edgecrusher Публикувано Май 29, 2007 Share Публикувано Май 29, 2007 (Редактирано) Наскоро се заслушах в тази много мила стара песничка и осъзнах колко време е минало откакто за пръв път започнах да се опитвам да я свиря. Сега, 17 години по-късно реших да запиша тази версия като поклoн пред онези времена когато Металика бяха богове, а Seek And Destroy - химн. Амин! [seek And Destroy] п.с. Бекинг траk-а е на Total Guitar Magazine, а вокалите са под всякаква критика, но за съжаление когато става въпрос за нещо по-разично от дет-метъл , вокалните ми възможности са твърде ограничени. Надявам се, че доста от вас ще се насладят на тази класика. Редактирано Май 29, 2007 от edgecrusher Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Май 29, 2007 Share Отговорено Май 29, 2007 (Редактирано) облажихме дя класически беха времена кът ни япускаха у дискотеките и после имаше въпроси от рада на :Ти къф си уа?!? Редактирано Май 29, 2007 от jFog Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dylan_101 Отговорено Май 29, 2007 Share Отговорено Май 29, 2007 ее, верно як хит си избрал за кавър! Навява спомени от детството.. (...пак с пипер да поръся филия...) А вокалите са си яки, малко на хремав Леми го докарваш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
to6kata Отговорено Май 29, 2007 Share Отговорено Май 29, 2007 от много време не я бях слушал тая песен направо ми пълни душата като я слушам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Май 29, 2007 Автор Share Отговорено Май 29, 2007 Хехехе, благодаря. Аз също супер се кефя на тази песен. Един вид да се върнем към а,б,в-то А вокалите не знам защо се получиха точно така, определено не исках да са дет-метъл,както пея обикновенно. Но това което се е получило е нещо средно м/у Дейв Мъстейн и Леми хахахахаха отколкото Джеймс Хетфийлд. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Май 30, 2007 Share Отговорено Май 30, 2007 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joys Отговорено Май 30, 2007 Share Отговорено Май 30, 2007 Саунда е як. Малко с 2-та вокала куца на места. Ама песента като е яка и не прави впечатление Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Май 30, 2007 Share Отговорено Май 30, 2007 Браво, добре сте се справили , има желание ! Много ме е яд че през 1999г в Пловдив Металика не пожелаха незнам защо да я забият . Класиката си е класика Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ililst Отговорено Май 31, 2007 Share Отговорено Май 31, 2007 Екстра е! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Май 31, 2007 Share Отговорено Май 31, 2007 аууу именно с тази песен прослушах музика преди 10-12 годинки много як кавър, вокалките звучат малко сухо, някакво ефектче може би трябва да им се добави китарките верно са много благи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
simeon4o Отговорено Май 31, 2007 Share Отговорено Май 31, 2007 Ех кви спомени имам на тая песен. Ехтра си я направил стегнато и то4но. Звука и него си го докарал. и 4исто си иа извирил. БРАВОС Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Scavenger Отговорено Юни 9, 2007 Share Отговорено Юни 9, 2007 евала и от мен звука и изсвирването са перфектни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Old_Shetarhand Отговорено Юни 10, 2007 Share Отговорено Юни 10, 2007 Ооооо Откинах се!!!! Оо то и аз покрай металика прослушах по тежки неща.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 13, 2007 Share Отговорено Юни 13, 2007 Страхотия до шия!!! С тоз вокал закопаваш и Джеймса, и ритъм китариста, и вокала, че и Хетфийлд дори! П.П. Абе как ги свирите тия сола на темпо 200+ не знам просто... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 13, 2007 Share Отговорено Юни 13, 2007 Баси - солото наистина ли го свириш ти - мноо роботски точно звучи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts