Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Ето няколко снимки на новият ми бас,направен от Цветан Цветанов.Тяло-махагон,клен,орех.Гриф-клен.Фингърборд-венге.Адаптери и електроника-Аленбик.

Enjoy!P1140076.JPGP1140085.JPGP1140078.JPGP1140089.JPGP1140094.JPG

Отговорено

Много е красив! Ако пуснеш и няколко семпъла ще е фантастично! Колко ти струва тази изработка, ако не е тайна?

Отговорено

Семпли не съм правил,но най добре е да се чуе на живо.Звукът му е страхотен! :greenangel: Само изработката струва 500-550лв,но всичко друго съм го избирал и купувал аз(адаптери,електроника,бридж,ключове,копчета и т.н.)

Отговорено

Да,дървото е от майстора.Поблема с намирането не е толкова голям.Посто го поръчваш от чужбина.

Отговорено
Супер бас,изглежда много добре! Искаме семпли! :greenangel:

Благодаря!ще се постарая да кача семпли.Искам да добавя,че басът е сет нек,и с балансиран изход(просто такава е електрониката на Алембик)

Отговорено

Супер е басчето..

Лично на мен не ми допадат формите на тялото и на главата, но с удоволствие бих искал да го чуя как звучи.. Особено на живо с група ;)

Отговорено
Супер е басчето..

Лично на мен не ми допадат формите на тялото и на главата, но с удоволствие бих искал да го чуя как звучи.. Особено на живо с група ;)

Ами,ако ти се разкарва до София,заповядай на 8-ми юни(петък)в "Маската",и ще можеш да го чуеш на живо с група ;) Мисля да си взема и Мюзикмена,за да сравня двата инструмента като звук. В комбото ми звучи невероятно!

Отговорено

Много як бас, наистина! Само дясното горно ключе на снимката изглежда кривичко малко...Или нещо съм за оптика... ;)

Отговорено
Много як бас, наистина! Само дясното горно ключе на снимката изглежда кривичко малко...Или нещо съм за оптика... ;)

Да,така е,но погледнато отпред са на едно ниво.Май това е единствената забележка,но това си е против уруки ;)

Отговорено

не си купиш един фендер,даже и на втора ръка да го земеш ще е по-добре от тази.не че аз съм постъпил тъка,но сякаш като качество и като жена,по-добре щеше да е по-добре.иначе честито.

оп!грешка!исках да кажа и като качество и като ЦЕНА щеше да е шп-добре. :metalist:

Отговорено (Редактирано)

Как стигна до това заключение? Може би на фендера сток адаптерите са по-качествени от Alembic-а с активна електроника, или пък има по-ефектна и нестандартна визия?!? Или пък фендера шеще да е направен с така ефектно изглеждащи дървета..

Не забравй, че къстъм китарите на запад са доста скъпички, по-скъпи от въпросния фендер..

Редактирано от Evtim Djerekarov