chobbi Публикувано Май 28, 2007 Публикувано Май 28, 2007 Ето няколко снимки на новият ми бас,направен от Цветан Цветанов.Тяло-махагон,клен,орех.Гриф-клен.Фингърборд-венге.Адаптери и електроника-Аленбик. Enjoy! Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 Много е красив! Ако пуснеш и няколко семпъла ще е фантастично! Колко ти струва тази изработка, ако не е тайна? Цитирай
chobbi Отговорено Май 28, 2007 Автор Отговорено Май 28, 2007 Семпли не съм правил,но най добре е да се чуе на живо.Звукът му е страхотен! Само изработката струва 500-550лв,но всичко друго съм го избирал и купувал аз(адаптери,електроника,бридж,ключове,копчета и т.н.) Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 Честито! Майстора ли намери дърветата или ти ? Щото въпроса с дървесината е доста сложен. Цитирай
chobbi Отговорено Май 28, 2007 Автор Отговорено Май 28, 2007 Да,дървото е от майстора.Поблема с намирането не е толкова голям.Посто го поръчваш от чужбина. Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 Супер бас,изглежда много добре! Искаме семпли! Цитирай
chobbi Отговорено Май 28, 2007 Автор Отговорено Май 28, 2007 Супер бас,изглежда много добре! Искаме семпли! Благодаря!ще се постарая да кача семпли.Искам да добавя,че басът е сет нек,и с балансиран изход(просто такава е електрониката на Алембик) Цитирай
Demiurg Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 Произведение на изкуството !!! Браво на майстора ! Със здраве да го ползваш !!! Цитирай
fracture Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 изглежда супер изработка, браво на майстора, със здраве да си басираш Цитирай
Nikifena Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 Супер е басчето.. Лично на мен не ми допадат формите на тялото и на главата, но с удоволствие бих искал да го чуя как звучи.. Особено на живо с група Цитирай
chobbi Отговорено Май 28, 2007 Автор Отговорено Май 28, 2007 Супер е басчето.. Лично на мен не ми допадат формите на тялото и на главата, но с удоволствие бих искал да го чуя как звучи.. Особено на живо с група Ами,ако ти се разкарва до София,заповядай на 8-ми юни(петък)в "Маската",и ще можеш да го чуеш на живо с група Мисля да си взема и Мюзикмена,за да сравня двата инструмента като звук. В комбото ми звучи невероятно! Цитирай
astagator Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 Много як бас, наистина! Само дясното горно ключе на снимката изглежда кривичко малко...Или нещо съм за оптика... Цитирай
chobbi Отговорено Май 28, 2007 Автор Отговорено Май 28, 2007 Много як бас, наистина! Само дясното горно ключе на снимката изглежда кривичко малко...Или нещо съм за оптика... Да,така е,но погледнато отпред са на едно ниво.Май това е единствената забележка,но това си е против уруки Цитирай
basis4eto Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 не си купиш един фендер,даже и на втора ръка да го земеш ще е по-добре от тази.не че аз съм постъпил тъка,но сякаш като качество и като жена,по-добре щеше да е по-добре.иначе честито. оп!грешка!исках да кажа и като качество и като ЦЕНА щеше да е шп-добре. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 (Редактирано) Как стигна до това заключение? Може би на фендера сток адаптерите са по-качествени от Alembic-а с активна електроника, или пък има по-ефектна и нестандартна визия?!? Или пък фендера шеще да е направен с така ефектно изглеждащи дървета.. Не забравй, че къстъм китарите на запад са доста скъпички, по-скъпи от въпросния фендер.. Редактирано Май 28, 2007 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts