ecmjazz Отговорено Април 4, 2005 Автор Share Отговорено Април 4, 2005 Такааа, за такава критика съм съгласен - като кажеш нещо конкретно, което да върши работа, приемам, ама така само да хвърляш някакви не особено уважителни мнения (да не говорим за мотивите да бъде направено такова нещо...) просто не е добре. Та относно твоите забележки: да абсолютно съм съгласен, че тромпета и сакса звучат изкуствено и вече го казах - просто цялото парче трябва да се запише отново с живи инструменти, но това ще стане когато му дойде времето - това, което слушате е просто едно демо.. Специално за тромпета аз по принцип мислех да го сменям с по-хубави семпли, та като го направя, ще публикувам резултата. Сега относно импровизацията на саксофона на споменатото от тебе място - като се абстрахираме от изкуствения звук, ако гледаме само от гледна точка на гласоводенето, аз харесвам всяка нота от него и мисля че си е добре така.. qbodp, работим и над други неща, когато имаме готови, ще пуснем. те обаче са в малко по-различна посока - пак е джаз, но по-различен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 4, 2005 Share Отговорено Април 4, 2005 И аз съм фен за още. И по-различно да е - няма проблеми. Щом е джазче ще кефи!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ecmjazz Отговорено Април 4, 2005 Автор Share Отговорено Април 4, 2005 Скоро и още Понеже гледам, че съм пропуснал да отбележа, искам само да кажа, че основната идея за това парче е на моя приятел и колега Миро, който е един изключителен пианист и композитор. Е, аз разбира се свърших също доста работа по парчето, ама няма да изброявам сега в детайли.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Април 15, 2005 Share Отговорено Април 15, 2005 Не съм по джазта-праста, но е приятно, някъде не жулите ли на живо?... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ecmjazz Отговорено Април 19, 2005 Автор Share Отговорено Април 19, 2005 В момента не жулим ама като започнем, ще се обадим :violin: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ecmjazz Отговорено Април 22, 2005 Автор Share Отговорено Април 22, 2005 Ето още едно линкче към същото парче за тия дето не могат да свалят от дата.бг и за тия в чужбина: http://www.cmusicforum.com/ecmjazz/Drum'n'Bossa.mp3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 Ич не е зле, младежи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ecmjazz Отговорено Април 22, 2005 Автор Share Отговорено Април 22, 2005 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlado_Abroad Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 Ето едно парче и от мен:http://free.data.bg/ecmjazz/mysong/Drum'n'Bossa.mp3 Стила е някакъв микс от латино-джаз (боса нова), електро-джаз, ембиънт, и съвсееем малко дръм ен бейс. Реализирано е 100% миди като половината неща са свирени от клавиатурата на един Роланд-синт а останалите - от РС-клавиатурата и после са дооправяни в секвенсера. Може по тая причина да звучи малко изкуствено, но като го пипна още ще стане по-добре, а като го запиша с жив саксофонист и тромпетист съсвсем ще заспи. Е гати, искам да го чуя,но не мога да дарпам неща на БГ сървъри от тука Владо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ecmjazz Отговорено Април 23, 2005 Автор Share Отговорено Април 23, 2005 Опитай от тук: http://www.cmusicforum.com/ecmjazz/Drum'n'Bossa.mp3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlado_Abroad Отговорено Април 23, 2005 Share Отговорено Април 23, 2005 Опитай от тук: http://www.cmusicforum.com/ecmjazz/Drum'n'Bossa.mp3 Аааа това е друго Кефи ме много.Прав си за МИДИ инструментите малко са изкуствено звучащи-или живи музикнти,или пак по-добре семплирани неща му е майката.Ако някога ти трябва жива китара обаждай се,аз сам много навит на такива колабораций,осбено в тоя тип музика. Владо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ecmjazz Отговорено Април 25, 2005 Автор Share Отговорено Април 25, 2005 Доколкото разбирам ти не си в България, но това не пречи де.... Друг е проблема, че като слушам твоите неща, разбирам, че си на светлинни години напред с материала и не знам дали ще ти е интересно. Както и да е - при удобен случай със сигурност ще опитаме нещо. Иначе за мидито и семплите - то това са семпли, ама май не съм ги подбрал достатъчно добре все още. Благодаря за хубавите отзиви и че въобще си направи труда да го чуеш! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlado_Abroad Отговорено Април 25, 2005 Share Отговорено Април 25, 2005 Доколкото разбирам ти не си в България, но това не пречи де.... Друг е проблема, че като слушам твоите неща, разбирам, че си на светлинни години напред с материала и не знам дали ще ти е интересно. Както и да е - при удобен случай със сигурност ще опитаме нещо. Иначе за мидито и семплите - то това са семпли, ама май не съм ги подбрал достатъчно добре все още.Благодаря за хубавите отзиви и че въобще си направи труда да го чуеш! Бе човеко, напреднал-назаднал,недей се излага Обаждай се,ако ти трябва някоя китарка,офертата ми е в перманентна сила <_> Владо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ecmjazz Отговорено Април 26, 2005 Автор Share Отговорено Април 26, 2005 OK;) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts