BlueZone Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 С риск да стане реклама - ако ножа опре до кокала и някой не може да си осигури сингбек, който му е важен - аз съм на вашите услуги Цитирай
ladyM66 Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 Търся инструментал на тази песен Jesse McCartney - Because you live .Благодаря предварително Цитирай
hrissito Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 Някой има ли инструментал на някои от следните песни: One way or another - blondie нещо на Bethany Joy Lenz; Kiss me - sixpence; cascada - Bad boy, everytime we touch Много благодаря предварително!!! Цитирай
Elly Отговорено Август 2, 2007 Отговорено Август 2, 2007 (Редактирано) Добре де, явно не съм била ясна с намека... ДА - имам един или няколко от тези инструментали и с това отговорих на въпроса Нека ако някой търси нещо направо да дава някви координати... няква информация как да му се помогне... Така само си пишем по няколко пъти, а и (когато не сте дали айсикю номер) сте неоткриваеми, докато не решите да си прочетете темата (С ЛС не става, както си мислеше Нотичка) Та значи: - Момчешки свят -> нямам, сори - Jesse McCartney - Because you live -> сваля се в момента Няма да мога да го чуя дали е добро, но поне има нещо. - Blondie - One way or another -> сваля се в момента - Bethany Joy Lenz -> не намирам, сори - SNTR - Kiss me -> имам го - Cascada - Bad boy -> не намирам - Cascada - Everytime we touch - сваля се в момента Утре вечер заминавам. Така че - кажете кой какво и къде Редактирано Август 2, 2007 от Elly Цитирай
noti4ka Отговорено Август 8, 2007 Отговорено Август 8, 2007 (Редактирано) Търся си инструментали на Ella Fitzgerald-"Dindi","Gentle rain","My romance","A fine romance" Stevie Wonder-"Overjoyed" Много благодаря предварително! e-mail: lili_noti4ka@abv.bg Редактирано Август 8, 2007 от noti4ka Цитирай
Bubureli Отговорено Август 9, 2007 Отговорено Август 9, 2007 Включвам се и аз помощ да предлагам... !Имам всякакви инструментали,на много изпълнители и групи,на най-различни езици... Ако ви трябва нещо,казвайте-почти съм сигурна,че ще го имам! Искам да помоля тези които разполагат с Бг инструментали,да споделят какви имат ! Аз имам и българки,но 90 % от тях састудийни,и ги разменям за други съответно . Ще се радвам да помогна с нещо!...Ще се радвам,ако и вие помагате.. Важното и обич да има.. Цитирай
chukovi Отговорено Август 11, 2007 Отговорено Август 11, 2007 (Редактирано) С риск да стане реклама - ако ножа опре до кокала и някой не може да си осигури сингбек, който му е важен - аз съм на вашите услуги Здрасти , можеш ли да ми измайсториш сингбек на Щурците - Рок в минало време или ако не те затруднявам - Старите муцуни - Да живее Rock & rolla . Много ми трябват а никъде не ги намирам. Ако имаш свободно време и не е проблем де. Ето и нещо от мен което става за пеене: Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad http://4storing.com/893ig/70abf1449c02bbb8...ac3a113312.html Редактирано Август 11, 2007 от chukovi Цитирай
herz07 Отговорено Август 12, 2007 Отговорено Август 12, 2007 спешно ми трябва песента на michelle branch ''ARE YOU HAPPY NOU'' - ДО 30 август може и без китари тях ще ги запишем на живо очаквам оферта Цитирай
sladkata_k Отговорено Август 13, 2007 Отговорено Август 13, 2007 някои ще може ли да ми даде инструментал на песента Cascada- Everytime We Touch само че на бързия варянт мн ми трябва миси предварително Цитирай
Elly Отговорено Август 13, 2007 Отговорено Август 13, 2007 спешно ми трябва песента на michelle branch ''ARE YOU HAPPY NOU'' - ДО 30 август може и без китари тях ще ги запишем на живоочаквам оферта Намерих ти само midi. Не знам дали е добро... По принцип ако имаш няква програмка, можеш да си го дообработиш, още повече, че не ти трябва китара. Кажи дали да го пращам или очакваш по-добра оферта Цитирай
Свилен Бас Отговорено Септември 21, 2007 Отговорено Септември 21, 2007 А дали е възможно да ме почерпите с едно MY WAY, ма на Сид Вишъс Цитирай
chukovi Отговорено Септември 27, 2007 Отговорено Септември 27, 2007 Здравейте , случайно да ви се намира някой singback или midi на: Подуене Блус Бенд или на Старите муцуни . Цитирай
XeRo Отговорено Септември 29, 2007 Отговорено Септември 29, 2007 в търсене през последната 1 година не намерих ни един синбек на Васил Найденов и Силвиа Къцарова - Моля се и Огън от любов, моля ако някой ги има да стане поне малко съпричастен Цитирай
radoslava Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 а и да ви кажа аз какво имам Тони Димитрова-Бургаски вечери Тони Димитрова-Ах морето Тони Димитрова- За тебе хората говорят другите се повтарят от горните Моля те, качи ги, както и ако някой има още български, ще съм му много благодарна! Цитирай
Recommended Posts