гвендолин Отговорено Декември 12, 2012 Отговорено Декември 12, 2012 (Редактирано) Здравейте!Ами трябват ми два сингбека ако някой ги има ще се радвам да ми пише All that jazz Life is a cabaret Благодаря предварително Редактирано Декември 12, 2012 от гвендолин Цитирай
soundcraft Отговорено Декември 12, 2012 Отговорено Декември 12, 2012 Не го приемай като заяждане,но потърси ли ги сам/а? Цитирай
mord_sitha Отговорено Април 26, 2013 Отговорено Април 26, 2013 Нa някой да му се намира караоке/сингбек/инструментал на Anouk - It's So Hard? 1 Цитирай
lisen Отговорено Май 26, 2013 Отговорено Май 26, 2013 Здравейте търся инстументалите на Революция Z - Никога няма да бъдеш и мария илиева - сама ако някои ги има моля да ми ги прати мерси предварително ) Цитирай
MISS_SUNSHINE Отговорено Юли 9, 2013 Отговорено Юли 9, 2013 (Редактирано) Нa някой да му се намира караоке/сингбек/инструментал на Anouk - It's So Hard? Здрасти, на мен ми се намира. Ако още търсиш, прати ми твоя и-мейл на "лични съобщения" и ще получиш Anouk. Редактирано Юли 9, 2013 от MISS_SUNSHINE Цитирай
MISS_SUNSHINE Отговорено Юли 9, 2013 Отговорено Юли 9, 2013 Здравейте и от мен едно запитване... дали някой е попадал на следните инструментали?!? Skunk Anansie - Selling Jesus Skunk Anansie - I can dream The Cranberries - Promisses Anouk - The dark Guano Apes - Quietly Guano Apes - Rain Аз предлагам: Anouk - So Hard Skunk Anansie - Weak Skunk Anansie - Hedonism Особена версия на Deep Purple - Smoke on the water... за съжаление липсва третия куплет...незнайно защо. Горе изброените са с доста добро качество, купих ги от един сайт за инструментали... имаше и още нещо, ще погледна какво беше Цитирай
parsekguitars Отговорено Юли 9, 2013 Отговорено Юли 9, 2013 На Smoke .... имам фул трака от серията Jam With ... Всъщност имам около 25-26 албума от тази серия и още толкова от Lick Library Jamtrax , ако някой желае и т.н Въпреки, че всеки може да си ги дръпне от руския тракер - http://rutracker.org 1 Цитирай
parsekguitars Отговорено Август 4, 2013 Отговорено Август 4, 2013 В следващите два месеца, сиреч - до края на септември, ако някой желае бекинг тракове ( но само в бразилски стилове - боса, самба и т.н. ) , на разни джаз стандарти, да пише на Л.С. име на тема, тоналност и темпо и мога да правя около 4-ри минутни такива. Не ми коства усилие , докато тренирам за концентрация да правя такива и нищо не искам на среща. Ето и да чуете нещо като демо и ако ви кефи и т.н. и т.н. ...... https://soundcloud.com/parsek-backing/route-66-f7 https://soundcloud.com/parsek-backing/house-of-the-rising-force-am Цитирай
parsekguitars Отговорено Август 4, 2013 Отговорено Август 4, 2013 Не ми коства усилие , докато тренирам за концентрация да правя такива и нищо не искам на среща. Имам в предвид че голяма част от деня свиря разни теми в бразилска посока в момента и понеже докато гледам и да записвам всичко , та като тренирам за акомпаниране нищо не ми коства ако някой има необходимост от такъв китарен трак да му направя и т.н. Иначе тренирам за да задържа концентрацията през цялото време на и ми е без значение в/у коя тема точно и т.н. Така че и за това съм постнал два трака , ако на някой му харесва и смята че има необходимост , да драска Л.С. и т.н. ... 1 Цитирай
just_a_sheep Отговорено Октомври 26, 2013 Отговорено Октомври 26, 2013 Здравейте, Не знам дали точно тука му е мястото, ама искам да помоля някой, който има опит с пазаруването от интернет с кредитни карти, да ми изтегли едно инструменталче. Ще му пратя парите по пощата. Ето линка http://www.karaoke-version.com/mp3-backingtrack/bon-jovi/these-days.html Трябват ми и двете версии - със и без беквокали. Като се поръчат наведнъж, има намаление, т.е двете трябва да излязат 2,68$. Ако някой се навие да ми помогне, да ми пише на лични да се разберем за парите. Цитирай
betty73 Отговорено Ноември 27, 2013 Отговорено Ноември 27, 2013 Здравейте, колеги! Търся инструментала на песента " Нова година" в изп. на Богдана Карадочева и Васил Найденов. Ще съм благодарна да ми помогнете.Предварително благодаря. Цитирай
betty73 Отговорено Ноември 27, 2013 Отговорено Ноември 27, 2013 Здравейте!Търся инструментала на песента " Нова година" в изпълнение на Богдана Карадочева и Васил Найденов.Някой може ли да ми помогне и да го сподели?Предварително благодаря! Цитирай
Ivanoff Отговорено Януари 22, 2014 Отговорено Януари 22, 2014 Аз имам тези:Franz Schubert - Ave Maria в миди формат в две различни тоналности.Sweet Child O'Mine - Guns N' RosesSway - Dean MartinВасил Найденов - Адаптация Георги Станчев - Ти ужасно закъсняСигнал- СбогомСигнал- Да те жадувамСигнал - каскадьориДиана Експрес - Танцувам БлусЕмил Димитров - Моя страна, моя България Мария Нейкова - Вървят ли двама Паша Христова - Една Българска Роза ФСБ - След 10 годиниЩурците - Две следиЩурците - Среща Остналите сингбеци са в мп3 формат Ако някои иска нещо да свирка! Цитирай
Ivanoff Отговорено Февруари 4, 2014 Отговорено Февруари 4, 2014 Аз имам тези: Franz Schubert - Ave Maria в миди формат в две различни тоналности. Sweet Child O'Mine - Guns N' Roses Sway - Dean Martin Васил Найденов - Адаптация Георги Станчев - Ти ужасно закъсня Сигнал- Сбогом Сигнал- Да те жадувам Сигнал - каскадьори Диана Експрес - Танцувам Блус Емил Димитров - Моя страна, моя България Мария Нейкова - Вървят ли двама Паша Христова - Една Българска Роза ФСБ - След 10 години Щурците - Две следи Щурците - Среща Остналите сингбеци са в мп3 формат Ако някои иска нещо да свирка! Вече имам над 1 гб сингбеци в миди формат! Ако някои има желание скайпа ми е: c-o-v-e-r-f-i-s-t Поздрави, Иво Цитирай
Nikola Konstantinov Отговорено Юни 23, 2014 Отговорено Юни 23, 2014 Здравейте и от мен. Аз също търся 3 парчета на инструментал и те са: Тангра - Ако имаш време, Орлин Горанов - Да започнем отначало и Любо Киров - На края на света. Ако някой може да помага, трябват ми възможно най-скоро, благодаря предварително. Цитирай
Recommended Posts