Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Здравейте!Ами трябват ми два сингбека ако някой ги има ще се радвам да ми  пише :)

All that jazz  Life is a cabaret

Благодаря предварително

Редактирано от гвендолин
  • 4 months later...
  • 5 weeks later...
Отговорено

Здравейте :) търся инстументалите на Революция Z - Никога няма да бъдеш и мария илиева - сама ако някои ги има моля да ми ги прати мерси предварително :))

• 1 month later...
Отговорено (Редактирано)

Нa някой да му се намира караоке/сингбек/инструментал на Anouk - It's So Hard? :unsure:

Здрасти, :) на мен ми се намира. Ако още търсиш, прати ми твоя и-мейл на "лични съобщения" и ще получиш Anouk. :)

Редактирано от MISS_SUNSHINE
Отговорено

Здравейте :) и от мен едно запитване... дали някой е попадал на следните инструментали?!?

Skunk Anansie - Selling Jesus

Skunk Anansie - I can dream

The Cranberries - Promisses

Anouk - The dark

Guano Apes - Quietly

Guano Apes - Rain

Аз предлагам:

Anouk - So Hard

Skunk Anansie - Weak

Skunk Anansie - Hedonism

Особена версия на Deep Purple - Smoke on the water... за съжаление липсва третия куплет...незнайно защо.

Горе изброените са с доста добро качество, купих ги от един сайт за инструментали... имаше и още нещо, ще погледна какво беше :)

Отговорено

На Smoke .... имам фул трака от серията Jam With ...  :)

Всъщност имам около 25-26 албума от тази серия и още толкова от Lick Library Jamtrax , ако някой желае и т.н :)

Въпреки, че всеки може да си ги дръпне от руския тракер - http://rutracker.org  :)

• 4 weeks later...
Отговорено

В следващите два месеца, сиреч - до края на септември, ако  някой желае  бекинг тракове ( но само в бразилски стилове - боса, самба и т.н. ) ,  на разни джаз стандарти, да пише на Л.С. име на тема, тоналност и темпо и мога да правя около 4-ри минутни такива. :) 

Не ми коства усилие , докато тренирам за концентрация  да правя такива и нищо не искам на среща. :)

Ето и да чуете нещо като демо и ако ви кефи и т.н. и т.н.  ...... :)

https://soundcloud.com/parsek-backing/route-66-f7

https://soundcloud.com/parsek-backing/house-of-the-rising-force-am

Отговорено

Не ми коства усилие , докато тренирам за концентрация  да правя такива и нищо не искам на среща. :)

Имам в предвид че голяма част от деня свиря разни теми в бразилска посока в момента и понеже докато  :virtuoz:  гледам и да записвам всичко , та като тренирам за акомпаниране нищо не ми коства ако някой има необходимост от такъв китарен трак да му направя и т.н. :)

Иначе тренирам за да задържа концентрацията през цялото време на  :virtuoz:  и ми е без значение в/у коя тема точно и т.н. :)

Така че и за това съм постнал два трака , ако на някой му харесва и смята че има необходимост , да драска Л.С. и т.н. ...  :yes:

• 2 months later...
Отговорено

Здравейте,

Не знам дали точно тука му е мястото, ама искам да помоля някой, който има опит с пазаруването от интернет с кредитни карти, да ми изтегли едно инструменталче. Ще му пратя парите по пощата. Ето линка http://www.karaoke-version.com/mp3-backingtrack/bon-jovi/these-days.html Трябват ми и двете версии - със и без беквокали. Като се поръчат наведнъж, има намаление, т.е двете трябва да излязат 2,68$. Ако някой се навие да ми помогне, да ми пише на лични да се разберем за парите.

• 1 month later...
Отговорено

Здравейте, колеги! Търся инструментала на песента " Нова година" в изп. на Богдана Карадочева и Васил Найденов. Ще съм благодарна да ми помогнете.Предварително благодаря.:)

Отговорено

Здравейте!Търся инструментала на песента " Нова година" в изпълнение на Богдана Карадочева и Васил Найденов.Някой може ли да ми помогне и да го сподели?Предварително благодаря!:)

• 1 month later...
Отговорено

Аз имам тези:
Franz Schubert - Ave Maria в миди формат в две различни тоналности.
Sweet Child O'Mine - Guns N' Roses
Sway - Dean Martin
Васил Найденов - Адаптация

Георги Станчев - Ти ужасно закъсня
Сигнал- Сбогом

​Сигнал- Да те жадувам
​Сигнал - каскадьори
Диана Експрес - Танцувам Блус
Емил Димитров - Моя страна, моя България 
Мария Нейкова - Вървят ли двама 
Паша Христова - Една Българска Роза 
ФСБ - След 10 години

Щурците - Две следи
Щурците - Среща

• Остналите сингбеци са в мп3 формат

Ако някои иска нещо да свирка!  :singer:

• 2 weeks later...
Отговорено

Аз имам тези:

Franz Schubert - Ave Maria в миди формат в две различни тоналности.

Sweet Child O'Mine - Guns N' Roses

Sway - Dean Martin

Васил Найденов - Адаптация

Георги Станчев - Ти ужасно закъсня

Сигнал- Сбогом

​Сигнал- Да те жадувам

​Сигнал - каскадьори

Диана Експрес - Танцувам Блус

Емил Димитров - Моя страна, моя България 

Мария Нейкова - Вървят ли двама 

Паша Христова - Една Българска Роза 

ФСБ - След 10 години

Щурците - Две следи

Щурците - Среща

• Остналите сингбеци са в мп3 формат

Ако някои иска нещо да свирка!  :singer:

Вече имам над 1 гб сингбеци в миди формат! Ако някои има желание скайпа ми е: c-o-v-e-r-f-i-s-t

Поздрави, Иво 

• 4 months later...
Отговорено

Здравейте и от мен. Аз също търся 3 парчета на инструментал и те са: Тангра - Ако имаш време, Орлин Горанов - Да започнем отначало и Любо Киров - На края на света. Ако някой може да помага, трябват ми възможно най-скоро, благодаря предварително.