Jump to content
Българският форум за музиканти

betty73

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    piano

Profile Information

  • Gender
    Female

betty73's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Браво! Страхно се е получило!
  2. Здравейте! С коя програма точно постигнахте този резултат? С някой от продуктите на Abobe ? Оставам с впечатление ,че всички тези видео редактори работят на принципа на флаш програмите.Сърдечно благодаря за насоките! Мнооого благодаря за коментарите!
  3. betty73

    Знаете ли как ?

    Здравейте! Знаете ли как се записва подобен клип? Програмите които са необходими за обработка и всичко останало ,за да се получи този краен резултат : Предварително благодаря!
  4. Много динамично се получи. В крайна сметка исках да работя на слушалки, а всичко да се чува, както от мен така и от детето без да шумя на съседите. Успях да направя едно учебно видео, което се получи добре. След рестарт на РС отново трябваше ръчно да задам портовете чрез Jack... После работи без проблем. Вариант е, но със сигурност има и друг. Продължавам с опитите. Много, много БЛАГОДАРЯ за насоките. Ще пробвам всичко стъпка по стъпка.
  5. Успях! Но ми се иска ,когато съм на слушалки и свиря на ученика да чуваме и двамата. Сега съм на изходна точка той да чува, когато не съм на слушалки.Прекалено дигитално звучи, а ми се иска да се доближава повече като звук до акустичното пиано.Какво още мога да направя?
  6. Много благодаря! Сега ще пробвам!
  7. N.V.C мноооого благодаря за отговора! Може ли малко помощ относно следващите настройки след инталиране на timidity ++ под Linux,Ubuntu 18. От терминала инсталирах програмата и сега накъде?Свързах пианото ,но нищо не стана.Иска ми се звуща от пианото да отиде в PC , така ,че да не преча на съседите ,а децата да го чуват по-добре. Изтеглих https://vmpk.sourceforge.io/ Работи , но не мога да отведа звука към PC . Някаква идея? Благодаря предварително за отговора. P.S Linux ми е тръпка отскоро и страшно ми допада.Бих се пренесла с удоволствие да работя там.:)
  8. Здравейте! Свързах дигиталното си пиано (Orla CDP 10) с PC.Ползвам Midi кабел с конвертор към USB . Какви настройки да направя, така че звука от пианото да мине към PC и децата да го чуват по-добре. Подозирам, че ми трябва програма или драйвъри, но не знам какви. Благодаря на всеки, който ме насочи и ми помогне. ?
  9. Здравейте!Търся инструментала на песента " Нова година" в изпълнение на Богдана Карадочева и Васил Найденов.Някой може ли да ми помогне и да го сподели?Предварително благодаря!
  10. Здравейте, колеги! Търся инструментала на песента " Нова година" в изп. на Богдана Карадочева и Васил Найденов. Ще съм благодарна да ми помогнете.Предварително благодаря.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.