naskobg1 Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Здрасти имам около 10GB караокета в мр3 формат но не съм им правила списък,някои са с вокали други без ако ви трябва нещо-насреща съм е качи ги някъде, не бъди егоистка Не съм егоистка но все не ми остава време покрай работа пътувания и участия,при малко свободно време ще се опитам да ги шерна,но засега искайте си песнички ако имам ще давам случаино да имаш "Детски спомен"? Цитирай
HeLL^AnGeL Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 на някой да му се намира инструментал на "Не казвай любе лека нощ" ще бъда много благодарна Цитирай
ladyM66 Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 По принцип песента е безмензурна и ще е трудно да я изпееш с инструментал,но всеки акордеонист или клавирист ще ти направи Цитирай
XeRo Отговорено Ноември 28, 2007 Отговорено Ноември 28, 2007 Аз търся някой подяволите най-накрая дали има на БТР - Спасение търся го вече 2ра година Цитирай
HeLL^AnGeL Отговорено Ноември 28, 2007 Отговорено Ноември 28, 2007 мога да ти предложа елмаз и стъкло на БТР Цитирай
XeRo Отговорено Ноември 28, 2007 Отговорено Ноември 28, 2007 мога да ти предложа елмаз и стъкло на БТР Тази вече съм я направил може и някой инструментали на Сигнал, ако се намират Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 29, 2007 Отговорено Ноември 29, 2007 Аз търся някой подяволите най-накрая дали има на БТР - Спасение търся го вече 2ра година Имам някакво миди... Ако искаш ще ти го пооправя сега и до довечера го имаш Цитирай
XeRo Отговорено Ноември 29, 2007 Отговорено Ноември 29, 2007 Аз търся някой подяволите най-накрая дали има на БТР - Спасение търся го вече 2ра година Имам някакво миди... Ако искаш ще ти го пооправя сега и до довечера го имаш Ще ти бъда благодарен ! Ако и ти търсиш нещо кажи може да го имам Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 29, 2007 Отговорено Ноември 29, 2007 Аз не търся, Херо - правя си Иначе, твоето е готово... Беше ми малко твърде сухичко и... сложих малко и от мен (толкова малко, че най-добре да го пусна в раздел "Кавъри", а още по-добре направо в "Авторска" ) Ето го: CorvusCorax - Спасение Цитирай
XeRo Отговорено Ноември 29, 2007 Отговорено Ноември 29, 2007 Аз не търся, Херо - правя си Иначе, твоето е готово... Беше ми малко твърде сухичко и... сложих малко и от мен (толкова малко, че най-добре да го пусна в раздел "Кавъри", а още по-добре направо в "Авторска" ) Ето го: CorvusCorax - Спасение Страхотен си братле :hysterical: :hysterical: фарли ме в тъча Цитирай
little_singer Отговорено Ноември 29, 2007 Отговорено Ноември 29, 2007 Здравейте....искам да попитам дали някои има инстументал на Петя Буюклиева-полседната спирка и жена на всички времена.....аз също имам инструментали ако на някои му трябват само да каже Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 29, 2007 Отговорено Ноември 29, 2007 на някой да му се намира инструментал на "Не казвай любе лека нощ" ще бъда много благодарна Дай ми поне тоналност, в която я пееш, а още по-добре, едно акапелно изпълнение, за да имам горе-долу по какво да се водя, и ще ти направя инструменталче. И без това ми е любима песен, защо да не и се помъча Цитирай
Carpe_diem Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 Много ми трябват няколко песни! Ако някой може да помогне, да свирка! Nightwish - Sleeping sun Nightwish - Angels fall first Helloween - A tale that wasn't right Цитирай
Claire Отговорено Декември 5, 2007 Отговорено Декември 5, 2007 Хора търся от известно време сингбека на една песен, ама не мога да я намеря(няма ли я, аз ли съм сляпа)... Alanis Morissette - I'ma bitch(или само "Bitch"-различно се среща). Ако някой има да казва... Цитирай
Recommended Posts