Tozi Публикувано Май 2, 2021 Публикувано Май 2, 2021 Здравейте. Вчера излезе официално аранжимента ми на популярното Криво Садовско Хоро. Аранжимент за народни инструменти, биг бенд и камерен класически оркестър. Всякакви коментари и въпроси са добре дошли. Можете да чуете парчето на линка по долу. Ако ви харесва следвайте ме във социалните мрежи и музикални платформи. Поздрави! Krivo Sadovsko in Svishtov by Ludmil Krumov 5 Цитирай
Лими Отговорено Май 3, 2021 Отговорено Май 3, 2021 (Редактирано) Аранжимента е космически!!! Кой забива кавала и кой - гъдулката в средата, както се казва - направо къртят мивки? Редактирано Май 3, 2021 от Лими Цитирай
Tozi Отговорено Май 3, 2021 Автор Отговорено Май 3, 2021 Благодаря. Всички участващи в проекта са къртачи :) Гъдулка - Пейо Пеев Кавал - Живко Василев В описанието на Band Camp от линка по-горе има всички участници. Аз свиря всички тамбури, китари и басове. Ето тук малко повече инфо в разговор с Албена Безовска за БНР: Интервю за БНР. Цитирай
yamaha Отговорено Май 3, 2021 Отговорено Май 3, 2021 Не омаловажавам останалата продукция на колегите, но винаги е приятно за ухото когато в този форум чуеш нещо наистина професионално направено. Цитирай
jabs Отговорено Май 5, 2021 Отговорено Май 5, 2021 Наистина космически и аранжимент и свирене... Цитирай
Tozi Отговорено Май 6, 2021 Автор Отговорено Май 6, 2021 Благодаря ви! Радвам се, че ви харесва. Идеята на аранжимента е да се покаже до някъде, че народната музика може да се поднася и ползва в най различни контексти - с енергията на рок група, с дръм ен бейс ритъм секция, джазова рехармнонизация и класически контекст. Да се избяга от ограничаващия етикет "народна" който предизвиква определени асоциации най-често неприятни за хора които не се занимавали с този вид музициране. 1 Цитирай
Tozi Отговорено Май 13, 2021 Автор Отговорено Май 13, 2021 Тук са събрани най-важните линкове към множество платформи където парчето може да бъде чуто и евентуално свалено. Лайкове и коментари са добре дошли https://ludmilkrumov.hearnow.com/ Цитирай
Recommended Posts