interman Публикувано Май 24, 2007 Публикувано Май 24, 2007 Търся електрическа китара, цена някъде 500-700лв. Досега не съм свирил. Като форма искам нещо подобно на тази: http://www.ibanez.co.jp/eg_l_page_2007.php...&COLOR=CL01 Цитирай
yotzzo Отговорено Май 24, 2007 Отговорено Май 24, 2007 Разходи ли се по магазините?Има продавачи-консултанти.Поговори с тях,някои са търпеливи и компетентни.Когато си изградиш някаква обща представа-питай по-конкретно Иначе колкото хора-толкова различни акъли.... А изобщо занимаваш ли се с музика? Цитирай
interman Отговорено Май 25, 2007 Автор Отговорено Май 25, 2007 Ами досега съм свирил на пиано, но не много сериозно. Реших да си взема акустична като за начало, с мен ще дойде братовчед ми, който с занимава от доста време с китара и ще ми помогне да си избера Спазвайте правилата за цитат на предишно мнение, моля! Всички разбираме за какво точно се отнася кометара Ви! IgniteAll Цитирай
Васил Костов Отговорено Май 25, 2007 Отговорено Май 25, 2007 Първо да ти кажа едва ли ще намериш АКУСТИЧНА китара с такава форма. Второ - моя съвет е: вземи си за първо време някоя евтина и по-нисък клас китара докато се научиш и практически и теоритически. По нататък си вземи китара и за 5000лв ако щеш. Все пак това си е лично мое мнение. Успех с покупката! Цитирай
interman Отговорено Май 25, 2007 Автор Отговорено Май 25, 2007 E за формата съм сигурен, че такава няма да намеря Реших първо да се науча с акустична пък после, като надобрея да си взема някоя хубава електрическа Спазвайте правилата за цитат на предишно мнение, моля! Всички разбираме за какво точно се отнася кометара Ви! IgniteAll Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 Почистих темата от огромния офтопик, който сами си надробихме за пореден път. Хайде да се върнем на темата и да препоръчаме китара на човека, с която ще има полза от съвета ни Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 Китарата на снимката е Телмен и има акустична такава, но приликата с формата не голама. Ето. Цитирай
interman Отговорено Май 28, 2007 Автор Отговорено Май 28, 2007 Е тази много ми харесва: http://www.ibanez.com/acoustic/guitar.aspx?m=TCY10TBS Само че не вярвам да е мн евтина Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 Ех, цената на тази китара навън е около 190 долара... В БГ нямам идея дали се предлага като артикул... Цитирай
daniel.hristov Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 Е тази много ми харесва: http://www.ibanez.com/acoustic/guitar.aspx?m=TCY10TBSСамо че не вярвам да е мн евтина Може да дръннеш на Икономов да питаш предлагат ли изобщо и на какви цени. Ако навън е на 190 долара, сигурно и тук ще ти влезе в бюджета - стига да можеш да я намериш Цитирай
interman Отговорено Май 28, 2007 Автор Отговорено Май 28, 2007 (Редактирано) Сега разгледах и не останах много очарован от цената: TCY10/TBSTransparent Blau Sunburst Кат. номер - EL 510 430 Цена - 598 лв В тоя е-магазин поне е толкова. Може някъде да я има за по-малко И тъй като това ми е първата китара, не мисля да се охарчвам толкова (все пак е акустична) ПС: В Икономов проверих и черната версия беше 460лв. а TCM50VBS е 507лв. То по-добре от чужбина да си купя... Редактирано Май 28, 2007 от interman Цитирай
interman Отговорено Май 28, 2007 Автор Отговорено Май 28, 2007 (Редактирано) ... Редактирано Май 28, 2007 от interman Цитирай
Recommended Posts