Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Разходи ли се по магазините?Има продавачи-консултанти.Поговори с тях,някои са търпеливи и компетентни.Когато си изградиш някаква обща представа-питай по-конкретно:punk_guitar:

Иначе колкото хора-толкова различни акъли....

А изобщо занимаваш ли се с музика?

Отговорено

Ами досега съм свирил на пиано, но не много сериозно.

Реших да си взема акустична като за начало, с мен ще дойде братовчед ми, който с занимава от доста време с китара и ще ми помогне да си избера :hysterical:

Спазвайте правилата за цитат на предишно мнение, моля! Всички разбираме за какво точно се отнася кометара Ви! IgniteAll

Отговорено

Първо да ти кажа едва ли ще намериш АКУСТИЧНА китара с такава форма. Второ - моя съвет е: вземи си за първо време някоя евтина и по-нисък клас китара докато се научиш и практически и теоритически. По нататък си вземи китара и за 5000лв ако щеш.

Все пак това си е лично мое мнение. Успех с покупката! :thumbs_up:

Отговорено

E за формата съм сигурен, че такава няма да намеря ;)

Реших първо да се науча с акустична пък после, като надобрея да си взема някоя хубава електрическа :punk_guitar:

Спазвайте правилата за цитат на предишно мнение, моля! Всички разбираме за какво точно се отнася кометара Ви! IgniteAll

Отговорено

Почистих темата от огромния офтопик, който сами си надробихме за пореден път. Хайде да се върнем на темата и да препоръчаме китара на човека, с която ще има полза от съвета ни :metalist:

Отговорено
Е тази много ми харесва: http://www.ibanez.com/acoustic/guitar.aspx?m=TCY10TBS

Само че не вярвам да е мн евтина ;)

Може да дръннеш на Икономов да питаш предлагат ли изобщо и на какви цени. Ако навън е на 190 долара, сигурно и тук ще ти влезе в бюджета - стига да можеш да я намериш ;)

Отговорено (Редактирано)

Сега разгледах и не останах много очарован от цената:

TCY10/TBS

Transparent Blau Sunburst

Кат. номер - EL 510 430

Цена - 598 лв

В тоя е-магазин поне е толкова. Може някъде да я има за по-малко :metalist:

И тъй като това ми е първата китара, не мисля да се охарчвам толкова (все пак е акустична) ;)

ПС: В Икономов проверих и черната версия беше 460лв. а TCM50VBS е 507лв.

То по-добре от чужбина да си купя...

Редактирано от interman