bulby Публикувано Май 24, 2007 Публикувано Май 24, 2007 Навил съм се да си взема една мулти-ефект машинка BOSS ME-50. И аз съм си фен на аналоговия (и още повече ламповия ) звук, но просто търся удобен вариант за вкъщи и репетицийки, честно казано не ми се занимава да купувам и редя chain-ове от камиончета. Та за ME50 - в xxxx нямат в момента, или поне нямаха миналата седмица като проверявах. Искам да питам кой, освен РФ, внася BOSS в България ? Не искам да поръчвам от Thomann, защото ми се ще да мога да го изпробвам процесорчето, преди да го купя. Благодаря предварително Цитирай
lazy Отговорено Май 25, 2007 Отговорено Май 25, 2007 Струва ми се вчера видях,че го имаше и то за 528лв.......междудругото чухте ли новия Metal Core http://www.bossus.com/index.asp?pg=1&tmp=160 Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Май 26, 2007 Отговорено Май 26, 2007 (Редактирано) ...и к'во е общото м/у МЛ-2 и Ме 50??? Редактирано Май 26, 2007 от AFTER-THE-RAIN Цитирай
vilified Отговорено Май 26, 2007 Отговорено Май 26, 2007 Супер, че има такъв педал... някой да знае има ли го по Софийските магазини и къде? (За Metalcore-а говоря ) Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 26, 2007 Отговорено Май 26, 2007 Едно отговорче-земи си избий процесорите и пр.чип-че*ии от главата-не стават за звук! Ма тва е лично мнение.. Цитирай
Macalpine Отговорено Май 27, 2007 Отговорено Май 27, 2007 Едно отговорче-земи си избий процесорите и пр.чип-че*ии от главата-не стават за звук!Ма тва е лично мнение.. Не съм съгласен с теб !!! Човекът говори за Boss ME-50 guitar processor . Който се различава с това че не е цифров а аналогов . Този процесор съдържа солидна част от аналог камиончетата на бос ! дето ще даваш 3000 лева за 30 камиончета меко казано ще си вземеш този процесор . В момента аз работя с камиончетата на бос и съм решил вместо да купувам дилей дд-6 за 200 и нагоре лева ревърб за 140-180 лв хорус и още некфо мазало мисля да си зема ме-50. Колкото до афтора на темата - Давай мой човек тфа е страхотен процесор Цитирай
synchu Отговорено Май 27, 2007 Отговорено Май 27, 2007 (Редактирано) Човекът говори за Boss ME-50 guitar processor . Който се различава с това че не е цифров а аналогов . "Процесора" е цифров: От http://www.bosscorp.co.jp/PRODUCTS/EN/ME-50/ ....Killer COSM overdrive/distortion effects including... COSM е обозначението на цифровото моделиране на аналогов сигнал на Roland/Boss ... DD-6 също е цифров дилей, както и повечето от дилеите/reverb/chorus/flange, etc. ефектите от 20 години насам... Това разбира се е без никакво значение. Ако звукът те радва и/или ти върши работа (без да е задължително да си в нирвана, всеки път когато удариш акорд или два) го отнасяй и т'ва е Иначе процесора не е лош за парите си. Ако не се лъжа Бозов също предлагаха Бос по едно време. Обади им се най-добре по телефона. http://www.bozovmusic.com/catalog/ Редактирано Май 27, 2007 от synchu Цитирай
Zlatyio Отговорено Май 27, 2007 Отговорено Май 27, 2007 Супер, че има такъв педал... някой да знае има ли го по Софийските магазини и къде? (За Metalcore-а говоря ) Ако го има някъде това ще е в Райсинг Форс ама най-вероятно с цена над 200лв.(в томан 99евро) Цитирай
Macalpine Отговорено Май 27, 2007 Отговорено Май 27, 2007 Супер, че има такъв педал... някой да знае има ли го по Софийските магазини и къде? (За Metalcore-а говоря ) Ако го има някъде това ще е в Райсинг Форс ама най-вероятно с цена над 200лв.(в томан 99евро) Мои приятел си купи от тук -> http://www.musiciansfriend.com/product/Bos...dal?sku=150216X Лично аз много го харесвам тфа педалче . Цитирай
bulby Отговорено Май 27, 2007 Автор Отговорено Май 27, 2007 Процесора в момента го има в xxxx за 528лв. Пробвах го - като звук е доста приличен, някои от симулациите бяха доста добри, но нещо доста ограничен откъм възможности ми се стори като за процесор от малко по-добър клас. Мисля да изпробвам и G7.1 на Zoom(някъде с около 100лв е по-скъп от ME-50), ако не ми хареса повече може би ще купя Boss-а. Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Май 27, 2007 Отговорено Май 27, 2007 http://forum.muzikant.org/index.php?showto...mp;#entry229171 виж това актуално ли е Цитирай
sevenstring Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 (Редактирано) Процесора в момента го има в xxxx за 528лв. Пробвах го - като звук е доста приличен, някои от симулациите бяха доста добри, но нещо доста ограничен откъм възможности ми се стори като за процесор от малко по-добър клас. Мисля да изпробвам и G7.1 на Zoom(някъде с около 100лв е по-скъп от ME-50), ако не ми хареса повече може би ще купя Boss-а. Zoom G7.1ut къде се продава, във "Фактор" ли? За колко точно го дават? Едит: Всъщност, като се замисля, при цена от този порядък определено няма да си го взема от България. Редактирано Май 28, 2007 от sevenstring Цитирай
bulby Отговорено Май 28, 2007 Автор Отговорено Май 28, 2007 Всъщност, като се замисля, при цена от този порядък определено няма да си го взема от България Тогава, приятелю, ще сбъркаш, защото в Thomann искат 289 евро (~566лв без доставката), а във Фактор е за 500лв !!! В щатските онлайн магазини е $300, тъй че цената във Фактор е зверски добра ! Иначе вече направих покупката Цитирай
sevenstring Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 Ами, ти беше писал "със 100 лв. по-скъп от М50" (явно е било за 9.2tt) ... иначе 500 лв. цена за 7.1ut наистина е добра за BG, браво на Факторци! И честито, разбира се!!! Цитирай
Valserp Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 Всъщност, като се замисля, при цена от този порядък определено няма да си го взема от България Тогава, приятелю, ще сбъркаш, защото в Thomann искат 289 евро (~566лв без доставката), а във Фактор е за 500лв !!! В щатските онлайн магазини е $300, тъй че цената във Фактор е зверски добра ! Иначе вече направих покупката Като го поразучиш, пусни някое записче Аз вече твърдо съм решил да се зареждам с камиончета, ама ми е любопитно как звучи въпросната играчка. Цитирай
Recommended Posts