Jump to content
Българският форум за музиканти

Macalpine

Members
  • Мнения

    52
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

Contact Methods

  • AIM
    stevevai21

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ruse

Macalpine's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здрасти и от мен . Добре дошла и приятно прекарване найстина има какво да научиш и видиш от колегите музиканти тук . Успех в музиката занапред и може като отскоча да Варна да се запознаем на живо !
  2. Macalpine

    La Music Academy

    не съм решил имам няколко възможности но все още обмислям . А ти кога си идваш в Русе ?
  3. Macalpine

    La Music Academy

    Здравейте ... понеже забелязах че има интерес реших да пусна некфа информация за да може всеки заинтересован да има едно на ум. Та започваме от най-важното за академията местоположението е пасадена лос анжелис ( това е много красиво място със страхотен изглед разположено е на тихи хълмове и предразполага към свирене ) . Така наречения основател или просто казано founder e извезният jazz guitarist Frank Gambale , освен основател на резиденцията той е и преподавател . Академията предоставя възможност за убочение както на китаристи така и на барабанисти басисти и вокалисти . НО , казвам но защото едно такова убочение звучи доста добре но все пак рано или късно всичко упира до парите . Цената е 50 000 $ (долара) грубо казано само за семестрите учебниците струват по 340 $ на семестър ако не се лъжа отделно има и некфи такси по 40 $ затфа че си купуваш учебник или нещо от сорта (типично стил АМЕРИКА). Та дотук тфа са парите само за семестрите учебниците и таксите . Следва квартирата тя е 240 $ на човек за месец . Готеното в случея е че когато аз говорих с представителното лице Ирис Алба и тя ме вкарваше в компютърът ми каза цитира : "чакай да отворя фолдер българия" Което след това ме наведе на мисълта че има и други българи в даскалото -> кандидата може да е с българин в стая . Междо другото преди 3 или 4 часа получих писмо от това училище което гласи че в момента има свободни места . Така че всеки които е свирил 1 година с учител и има излишни 50 хилки може да влезе без зор още този Август . Та да минем на сериозното . За кандидатстване не ви е нужен прословутия тойфел или сат . Трябва просто да знаете английски . Да изпратите демо си-ди със ваши парчета които ще просвирите лично ако ви удобрят да им изпратите 100 долара за грййин кард и апликейшн и да попълните документите . Относно документите . Всеки кандидат студент имаше някфо право да отиде там с родителите си но за това не мога да гарантирам . Та за докиментити там има някой фрапиращи въпроси от рода : Как оценявате разбирането си за музиката и са ви посочени цифри от 0 до 5 като 0 е зле а 5 - невероятно добре . Ако сте ходили на часни уроци или сте завършили музикално училище е добре да имате препоръки от учителите си . Ако сте имали студиен опит или концерти трябва да го опишете или да пратите снимки . Трябва да се напише и есе на тема - Защо мисля че Ла... академи е идеалното място за мен и дъра бъра още 10 смотани въпроса . Интересен факт които може да ви заинтересува е че там са изнасяли лекции Planet X , John Scofield , Scott Hendersson , Cristina Aguilera (май че така се пишеше) и още 50 60 човека. Та за момента тфа са основните неща . Ако все още има заинтересовани четете на официалния сайт на даскалото или просто се свържете с тях то телефона .
  4. Macalpine

    Едно въпросче

    Ако го има някъде това ще е в Райсинг Форс ама най-вероятно с цена над 200лв.(в томан 99евро) Мои приятел си купи от тук -> http://www.musiciansfriend.com/product/Bos...dal?sku=150216X Лично аз много го харесвам тфа педалче .
  5. Macalpine

    Едно въпросче

    Не съм съгласен с теб !!! Човекът говори за Boss ME-50 guitar processor . Който се различава с това че не е цифров а аналогов . Този процесор съдържа солидна част от аналог камиончетата на бос ! дето ще даваш 3000 лева за 30 камиончета меко казано ще си вземеш този процесор . В момента аз работя с камиончетата на бос и съм решил вместо да купувам дилей дд-6 за 200 и нагоре лева ревърб за 140-180 лв хорус и още некфо мазало мисля да си зема ме-50. Колкото до афтора на темата - Давай мой човек тфа е страхотен процесор
  6. ся ща намера в скайп да те отворя на чалъми :р
  7. Аз подадох за La Music Academy . Ако те интересува пиши лично съобщение да ти дам скайпа ми
  8. Не ангажирам никого с моето мнение но мисля че е добре да работи с джаз стандарти в началото . Има и едни леко скучни но доста стабилни уроци на Скот Хендерсън .
  9. ааа яко . Начи не сум схванал че миналата седмица сме щели да записваме с него хихихи .
  10. Ся са присетих що да не звъннем на твоя бассист да го викнем . Смисъл този с който щяхме да записваме джема в студиото .
  11. То както е тръгнало ще заприличаме на Джипси КингЗ ....... хехехе базикам се . Ще стане яко . Аз имам кубе . Така че с узвочаването няма да е проблем .
  12. Марто имай късмета да се върнеш и да не ми се обадиш :Р
  13. Еми ще се радвам да се видим и да се запознаем . Може пък и да посвирим да обменим информация и т.н.
  14. и в краина сметка кфа е паролата
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.