Talic_Zealot Публикувано Май 20, 2007 Публикувано Май 20, 2007 http://www.deanguitars.com/dean_winter_07/...ig_enlarged.htm След като видях това (снимката) прекарах 10 минути в гледане тип "Ибаах мааму....". Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 20, 2007 Отговорено Май 20, 2007 Туй на мен на графика ми мяза. Цитирай
AXE Отговорено Май 20, 2007 Отговорено Май 20, 2007 Рисунка е - виж адаптерите. Но не е невъзможно, особено за китара, която най-вероятно струва $5000+ Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Май 21, 2007 Автор Отговорено Май 21, 2007 (Редактирано) Абе хора не вярвам в официален сайт да сложат ебафка. http://www.deanguitars.com/electrics.htm Китарата е Michael Angelo Batio Signature така че цената със сигурност си я бива. Очуден съм че не ви харесва .... Редактирано Май 21, 2007 от Talic_Zealot Цитирай
acustic guitar Отговорено Май 21, 2007 Отговорено Май 21, 2007 аз направо на бекраунда си го сложих Цитирай
ivp Отговорено Май 21, 2007 Отговорено Май 21, 2007 (Редактирано) Очуден съм че не ви харесва Ми...И на мен не ми хваща окото Но, нали знаеш - на вкус и на цвет Наздраве Редактирано Май 21, 2007 от ivp Цитирай
stanbog Отговорено Май 21, 2007 Отговорено Май 21, 2007 мен ми харесва китарката, точно по мой вкус е. ОБАЧЕ... да си сложиш инпут-джака на такова место е просто НЕПРОСТИМО!!!! Цитирай
racerx Отговорено Май 22, 2007 Отговорено Май 22, 2007 (Редактирано) мен ми харесва китарката, точно по мой вкус е. ОБАЧЕ... да си сложиш инпут-джака на такова место е просто НЕПРОСТИМО!!!! Защо да е непростимо? По-скоро е рационално, и без това почти всеки прекарва кабела през колана, по този начин поне кабела няма да се огъва, ами направо ще си минава отгоре зад колана (жака е output btw). Нещо съм и се намислил на тая китарка от известно време... Редактирано Май 22, 2007 от racerx Цитирай
TONY Отговорено Май 22, 2007 Отговорено Май 22, 2007 (Редактирано) манияшка е направо я купувам а за жака - идеята е взета директно от Айбаниз Ес серията... Редактирано Май 22, 2007 от TONY Цитирай
Тони96 Отговорено Май 22, 2007 Отговорено Май 22, 2007 Ако имах кинтите си я купувам!!! Пък дремеме ми на шмайзера, на кой му се струва кич и на кой не!!! Цитирай
stanbog Отговорено Май 23, 2007 Отговорено Май 23, 2007 (Редактирано) мен ми харесва китарката, точно по мой вкус е. ОБАЧЕ... да си сложиш инпут-джака на такова место е просто НЕПРОСТИМО!!!! Защо да е непростимо? По-скоро е рационално, и без това почти всеки прекарва кабела през колана, по този начин поне кабела няма да се огъва, ами направо ще си минава отгоре зад колана (жака е output btw). Нещо съм и се намислил на тая китарка от известно време... под непростимо разбирай личен вкус. аз лично предпочитам джака да е на страничната част, особено ако китарата има някакъв готин пейнт на лицевата страна, но както казах - мое предпочитание. иначе че е рационално съм съгласен (и с това че е аутпут ), но не всичко рационално е хубаво (пак имо). Редактирано Май 23, 2007 от stanbog Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 23, 2007 Отговорено Май 23, 2007 То цялата тема май за "най-красивата китара" беше по-подходяща. Цитирай
Tomov Отговорено Май 23, 2007 Отговорено Май 23, 2007 Аз пък започвам да се чудя към музикалното или изобразителното изкуство да я причисля Цитирай
Recommended Posts