Glacierise Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 И аз съм като Едж-а - новите форми Е, не прекалено изрязаните де! ESP Explorer = Perfection Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Март 30, 2005 Автор Отговорено Март 30, 2005 Aбе аз мисля, че самият дизайн на китарата(освен нейната марка) на един уважаващ себе си китарист показва и поне малка част от душевността му!!Другата част я показва музиката, която даденият китарист свири! И също така смятам, че и двете китари са изключително добри,но просто са в различни категории! :guitar: модерирано от Snowwhite - моля - пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
the_gorer Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Повечето китари, на които съм свирил са били тип "стратокастер" и мисля, че са доста скучнички. Не съм свирил на оригинален Gibson Les Paul, нито на Fender Stratocaster, но гласувам за Les Paul-овете, защото несъмнено имат по-красива форма, почти винаги са със страхотен finish, и ги правят много по-пинизчийски от Фендерите. Имат топло излъчване, много гъзарско и рокаджийско. Те затова и са толкова култови. И скъпи. Les Paul. Цитирай
fLiSk Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Абе те са по - скъпи по други причини ама сега ме мързи да пиша А пък иначе... мен ме кефят и двете. Взех си обаче фендер страт защото за някой който не е наистина много добър това е повече от достатъчна китара. И всъшност май точно защото няма много пинизи и е просто дърво с 3 хубави адаптера и добра простичка форма. Просто толкова ми трябва, ни повече ни по - малко. Цитирай
eXile Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Споделям мнението за Explorera - ТОВА е моята душевност Цитирай
pacman Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 abe az mislq che samiqt disain na kitarata(osven neinata marka)na edin uvajavasht sebe si kitarist pokazva i pone malka chast ot dushevnostta mu!! Хихи добре че няма китара, показваща моята душевност ...представям си как щеше да изглежда... или Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Абе те са по - скъпи по други причини ама сега ме мързи да пиша А пък иначе... мен ме кефят и двете. Взех си обаче фендер страт защото за някой който не е наистина много добър това е повече от достатъчна китара. И всъшност май точно защото няма много пинизи и е просто дърво с 3 хубави адаптера и добра простичка форма. Просто толкова ми трябва, ни повече ни по - малко. Простата истина. Цитирай
One_Voice Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Да, и аз май сьм за новите форми не си падам по тези модели но имаче изкам да пробвам един gibson rg, иначе сьм за Ibenez , ESP-viper,Jackson Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Хич не съм фен на Фендър, най-вече заради главите. Но и не само, просто са ми едни заспали. А откакто гледах ДВД-то на Гери Муур 1992 - Бус Алайв...направо се разцепих какво вълшебства правеше с врътките на неговия Лес Пол... <_> Цитирай
Dushmanina Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Ами аз като почвах да свиря бях много предубеден към Лес Пол-а, обаче откакто имам в ръчичките такъв тип китара съм на съсвсем различно мнение. Просто много ми пасна. Не я сменям за друга! Наскоро свирих на китара от сорта на Стратокастър - мхмхмх, интересно преживяване! Разликите са доста. Обаче най-важното все пак си остава задкитарния фактор. Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Хич не съм фен на Фендър, най-вече заради главите. Но и не само, просто са ми едни заспали. А откакто гледах ДВД-то на Гери Муур 1992 - Бус Алайв...направо се разцепих какво вълшебства правеше с врътките на неговия Лес Пол... Абе той и Дейвид Гилмор прави едни врътки със страта си и да не изреждам още колко човека де Въпрос на вкус .. иначе Гери Муур има бруталеееен състейн деба! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 1, 2005 Отговорено Април 1, 2005 Абе той и Дейвид Гилмор прави едни врътки със страта си Цитирай
vovcho Отговорено Април 1, 2005 Отговорено Април 1, 2005 Аз един път свирих на един страт. Беше яко, но не ми хареса много грифа, много ми е дебел. А едно гибсънче с удоволствие бих пробвал. Иначе и двете китари бих си ги взел, защото и свиря разнообразни работи и двете ще се допълват. И още една китарка може би, нещо от типа на БиСи Рич или ESP или Jackson, вече за брутализмите, а защо не един Dean или Washburn ех мечти, мечти Цитирай
DaftFunk Отговорено Април 1, 2005 Отговорено Април 1, 2005 Абе той и Дейвид Гилмор прави едни врътки със страта си Извънземните знаят защо!!! Цитирай
the Punisher Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 Абе хора - интересно ми е кой каква китара притежава, иска да има и защо?Кой модел според вас за к'ъв стил музика е........................!!!! Les Paul rulzzz Цитирай
Recommended Posts