the_gorer Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 Аз съм чувал, че Anneke е лесбо и не оправя момци. Иначе това не и пречи да има дете, но сигурно греша. Как да е (междудругото, вярно, че The Gathering не е метъл напоследък) Натам отиват и повечето групи с жени вокали, ама кака ти Сабина грухти от осемдесет и някоя насам, така че - да живеят истиснките метъл вокалистки, другото е популярна музика върху тежки китари. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 , ама кака ти Сабина грухти от осемдесет и някоя насам, така че - да живеят истиснките метъл вокалистки, темата не беше ли "Кой пее по-добре метъл песни ?" а тук за "ГРУХТЕНЕ" се говори !? Цитирай
black_waltz Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 за метъл твърдо подкрепям че мъжете пеят по-добре, макар и жените да си имат своите достоинства - те са за по леки и нежни неща ала наитуиш, иначе за жица Цитирай
TONY Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 я и аз да се изкажа БрЮС ДИКИНСЪН..рОб ХАлФОрД.ЕрИК АДАмС.ДЖЕЙмС ХЕТФИлД. рОК ЕНрОлФ.КлАУС мАЙНЕ.ДЖОН ЕлИЪТ.ФИл АНСЕлмО.ОЗИ.ДИО.ГИлЪН И ТАКА НАТАТЪК срещу лита, джоан джет, сабине класен,доро и още 2-3 а сега да Ви поздравя с парче на CARNIVORE - MALE SUPERMACY(мъжко превъзходство) ТО И ТАТЕ мОЕ , АмА КОЗАТА СИ САКА ПрЪччч!! Цитирай
Fenix Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Ами аз след като чух едно женско изпулнение на Металика и к'во да ви кажа... :green: Сега да оставя настрана тия дето не могат да пеят и да говоря по темата :green: . Аз лично адски се кефя и на двете, но повече на жените, просто защото са нещо различно. А дуетите Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Аве по-добре да гледаш некоя пичка макар да е с големо чене като мис Турунен... Цитирай
Bassko Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Абе Nightwish и всичките банди, които правят подобен метъл не ми харесват въобще, вкарват некви цигулки некви органи к'во ли не за да звучи по-грандиозно, а в същото време става изключително смешно! Може би затова не харесвам женски вокали в метъла! А за текстовете няма да споменавам нищо! П.П. Не искам да обидя никого! Цитирай
```````` Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Ами в началото групи с женски вокали много ми харесваха. В смисъл Epica, Within Temptation, Nightwish т.н - те са по-леки такива неща. Слушах и доста дуети. Това което е рядкост е чист мъжки вокал. В трибюта към Dead Can Dance има една песен на Arcana. Групата не е нещо специално, а вокала 100% е просто мъж които пее вярно. Но ми беше безкраено интересен, след сума ти и месеци слушане на женски вокали.:") Така че за мен не стои въпроса кои пее по-добре метъл.(Няма да се захващам да коментирам ..ама къв е тоя метъл, за които иде реч)В даден момент всичко зависи от настроението ти. И има добри примери и от двете страни. А честно казано дуетите ги пренебрегвам доста напоследък. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Абе Nightwish и всичките банди, които правят подобен метъл не ми харесват въобще, вкарват некви цигулки некви органи к'во ли не за да звучи по-грандиозно, а в същото време става изключително смешно! Може би затова не харесвам женски вокали в метъла! Какво е общото между "цигулки", "некви органи" ,оркестри и Женските Вокали :think: или като виц Въпрос: -защо не ти харесват Женските Вокали? Отговор: - заради Цигулките! извод : Каде го чукаш, каде се пука Цитирай
Bassko Отговорено Април 1, 2005 Отговорено Април 1, 2005 Абе Nightwish и всичките банди, които правят подобен метъл не ми харесват въобще, вкарват некви цигулки некви органи к'во ли не за да звучи по-грандиозно, а в същото време става изключително смешно! Може би затова не харесвам женски вокали в метъла! Какво е общото между "цигулки", "некви органи" ,оркестри и Женските Вокали :think: или като виц Въпрос: -защо не ти харесват Женските Вокали? Отговор: - заради Цигулките! извод : Каде го чукаш, каде се пука Хм :think: Еми незнам, просто не ми харесват! Цитирай
ParaPsycho Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 Защо трябва да се сравняват мъжки и женски вокали, след като и от едните, и от другите има добри, а има и не особено добри.Не може да се каже мъжете или жените пеят по-добре, а отделна личност дали пее добре, или не. Как бихте определили например King Diamond ли пее по-добре, или Tarja. Некакси не върви. Цитирай
Burton Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 Слушайте Kimberly Goss в Sinergy и Warmen как пее, и после ша си говорим Това е единственият женски глас, който освен че звучи страхотно и истински мощно /за метал говорим/, на места можеш да се закълнеш, че пее мъж...уникално е! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 забравихте още една особенна категория ПЕДАЛИТЕ...хъхъъхъ като Роб Халфорд например..темата трябваше да е Жените,мъжете или педалите пеят по-добре метъл песни Цитирай
Burton Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 забравихте още една особенна категория ПЕДАЛИТЕ...хъхъъхъ като Роб Халфорд например..темата трябваше да е Жените,мъжете или педалите пеят по-добре метъл песни Е, айде, чак пък толкоз...В случая не съм съгласен - на Роб Халфорд пък какво му пречи да пее като е педал...даже никак не му личи бих казал аз :guitar: Цитирай
Snowwhite Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Зае*и да не му личи на високите и на извивките Цитирай
Recommended Posts