canev Публикувано Януари 13, 2021 Публикувано Януари 13, 2021 Здравейте! Мога ли да разчитам на по-реалистичен звук от китарата с мониторни слушалки от този тип ? В момента съм с Sennheiser HD 201 и се чудя за свирене в спалнята дали първите не са по-добро решение Цитирай
synchu Отговорено Януари 13, 2021 Отговорено Януари 13, 2021 Това е маркетинг и брандиране на определена марка. Няма термин в индустрията "слушалки" от второ поколение Колко са добри точно тези - нямам идея. 2 Цитирай
yamaha Отговорено Януари 13, 2021 Отговорено Януари 13, 2021 (Редактирано) По-скоро тук става дума за ъпгрейдната версия на оригиналните М6 на фирмата. Доста фирми правят MKII, MKIII,... версии на първоначалните си модели, които са имали (или нямали) успех сред купувачите. Аз самият нямам представа как свирят оригиналните или ъпгрейднатите слушалки на тази фирма, но понеже съм имал цитираните по-горе слушалки на Sennheiser , нищо чудно тия на Mee Audio да свирят и по-добре, понеже изобщо не бях очарован от звука на HD 201, което е напълно естествено предвид, че са възможно най-евтините в ниския им клас. Редактирано Януари 13, 2021 от yamaha 1 Цитирай
Recommended Posts