rettere Отговорено Май 10, 2017 Отговорено Май 10, 2017 А сега те разбрах. Демек като акаунт във уиндолс. Налучках го на моята свирка. Запаметявам до 192 програми - стилове със звуците и параметрите......и т.н. Благодаря. Цитирай
skostadinov Отговорено Май 16, 2017 Отговорено Май 16, 2017 Здравейте, искам да помоля ако някой има хубаво кръчмарско стилче в размер 7/8. Ще съм много благодарен Цитирай
badder Отговорено Май 24, 2017 Отговорено Май 24, 2017 Здравейте, имам Yamaha PSR S970, но много харесвам някои ефекти или мултипадове от KORG. Ако някой може да ми каже от къде мога да си смъкна .wav или .mp3 файлове със звуци и ефекти или мултипадове от KORG. Най-вече съм си харесал едни турско-цигански така да се каже ефекти с говорене и викане ( нещо от сорта на "ЯПАЩЕЙ" и другите подобни които звучат по нашите кръчми . Ако някой с Korg може да ми смъкне няколко от тези най-известни звуци ще съм много благодарен Цитирай
rettere Отговорено Май 25, 2017 Отговорено Май 25, 2017 (Редактирано) Ръченица с перкусии само на тъпан някой да има? Демек сватбарско звучене на улицата?! Редактирано Май 25, 2017 от rettere Цитирай
rettere Отговорено Май 25, 2017 Отговорено Май 25, 2017 Здравейте, искам да помоля ако някой има хубаво кръчмарско стилче в размер 7/8. Ще съм много благодарен Македонско или ръченица? Цитирай
Lorimar Отговорено Май 25, 2017 Отговорено Май 25, 2017 Здравейте, имам Yamaha PSR S970, но много харесвам някои ефекти или мултипадове от KORG. Ако някой може да ми каже от къде мога да си смъкна .wav или .mp3 файлове със звуци и ефекти или мултипадове от KORG. Най-вече съм си харесал едни турско-цигански така да се каже ефекти с говорене и викане ( нещо от сорта на "ЯПАЩЕЙ" и другите подобни които звучат по нашите кръчми . Ако някой с Korg може да ми смъкне няколко от тези най-известни звуци ще съм много благодарен Имах такива падове останали от предишния притежател на клавира YAPISTIR, TEI TEI, KALLE... но ги изтрих тъй като НЕ свиря такава музика Цитирай
skostadinov Отговорено Май 26, 2017 Отговорено Май 26, 2017 Здравейте, искам да помоля ако някой има хубаво кръчмарско стилче в размер 7/8. Ще съм много благодарен Македонско или ръченица? И на двете ще се радвам. Беден съм на стилове. Цитирай
badder Отговорено Май 26, 2017 Отговорено Май 26, 2017 Здравейте, имам Yamaha PSR S970, но много харесвам някои ефекти или мултипадове от KORG. Ако някой може да ми каже от къде мога да си смъкна .wav или .mp3 файлове със звуци и ефекти или мултипадове от KORG. Най-вече съм си харесал едни турско-цигански така да се каже ефекти с говорене и викане ( нещо от сорта на "ЯПАЩЕЙ" и другите подобни които звучат по нашите кръчми . Ако някой с Korg може да ми смъкне няколко от тези най-известни звуци ще съм много благодарен Имах такива падове останали от предишния притежател на клавира YAPISTIR, TEI TEI, KALLE... но ги изтрих тъй като НЕ свиря такава музика Благодаря все пак Ако някой друг разполага с точно такива ще съм много благодарен. Търсих и в Youtube, но не мога да открия точно такива като за нашите кръчми... Цитирай
Ivcho93 Отговорено Май 27, 2017 Отговорено Май 27, 2017 Добър вечер на всички може ли някой да ми разясни как да прехвърля миди или стил на Ямаха ПСР Е413, защото като свържа клавира към лаптопа и нищо. Благодаря предварително Цитирай
ilko tasev Отговорено Май 28, 2017 Отговорено Май 28, 2017 Добър вечер на всички може ли някой да ми разясни как да прехвърля миди или стил на Ямаха ПСР Е413, защото като свържа клавира към лаптопа и нищо. Благодаря предварително Ръководство ТУК 95-97 стр. Installing the USB-MIDI Driver Цитирай
iw123 Отговорено Май 29, 2017 Отговорено Май 29, 2017 Някой да има миди файл на "Зоро ле, Зоро" Имейл: satanata85@mail.bg Цитирай
rettere Отговорено Май 30, 2017 Отговорено Май 30, 2017 Здравейте, искам да помоля ако някой има хубаво кръчмарско стилче в размер 7/8. Ще съм много благодарен Македонско или ръченица? И на двете ще се радвам. Беден съм на стилове. Понеже не мога да ти пиша лично съобщение - не ми позволява форума явно..... ще ти пиша тук. Здравей, и аз съм с акордеон и съм самоук с лявата ръка на синтезатор. :-) Имам малко стилове за роланд. Ще ти пратя каквото изровя ако си с роланд разбира се. Из нета имаше споделени стилове за различни марки синтезатори... Имах една програма за компютър дето можеше да чете стилове и мидита и да променя типа им според това на какъв синтезатор ще ги ползваш....да я търся ли? Поздрави! Цитирай
skostadinov Отговорено Май 31, 2017 Отговорено Май 31, 2017 Здравейте, искам да помоля ако някой има хубаво кръчмарско стилче в размер 7/8. Ще съм много благодарен Македонско или ръченица? И на двете ще се радвам. Беден съм на стилове. Понеже не мога да ти пиша лично съобщение - не ми позволява форума явно..... ще ти пиша тук. Здравей, и аз съм с акордеон и съм самоук с лявата ръка на синтезатор. :-) Имам малко стилове за роланд. Ще ти пратя каквото изровя ако си с роланд разбира се. Из нета имаше споделени стилове за различни марки синтезатори... Имах една програма за компютър дето можеше да чете стилове и мидита и да променя типа им според това на какъв синтезатор ще ги ползваш....да я търся ли? Поздрави! Да използвам ги на One Man Band който предава към kontact 5. Свиря на midi keyboard иначе. Цитирай
iw123 Отговорено Май 31, 2017 Отговорено Май 31, 2017 Да използвам ги на One Man Band който предава към kontact 5. Свиря на midi keyboard иначе. Дай си имейла ще ти изпратя. Цитирай
Recommended Posts