acera Отговорено Юни 6, 2017 Отговорено Юни 6, 2017 Здравейте.Някой работил ли е с роланд Е 60.Интересува ме има ли вградена някаква памет за стилове и миди файлове и колко е паметта, ако има такава. Цитирай
Lorimar Отговорено Юни 7, 2017 Отговорено Юни 7, 2017 (Редактирано) Здравейте.Някой работил ли е с роланд Е 60.Интересува ме има ли вградена някаква памет за стилове и миди файлове и колко е паметта, ако има такава. Редактирано Юни 7, 2017 от Lorimar Цитирай
acera Отговорено Юни 9, 2017 Отговорено Юни 9, 2017 Здравейте. Някой има ли миди файл на Принцесо моя(Наско ментата). Цитирай
denkosh Отговорено Юни 17, 2017 Отговорено Юни 17, 2017 Здравейте, спешно се нуждая от SET за Korg pa 50. Благодаря предварително. email:simotre@abv.bg Цитирай
ilko tasev Отговорено Юни 18, 2017 Отговорено Юни 18, 2017 Здравейте, спешно се нуждая от SET за Korg pa 50. Благодаря предварително. email:simotre@abv.bg http://dox.bg/files/dw?a=b882c7d21b Цитирай
acera Отговорено Юли 8, 2017 Отговорено Юли 8, 2017 Здравейте. Някой има ли стилове или СЕТ за РОЛАНД Е60-кръчмарски.Благодаря. Цитирай
Roland G600 Отговорено Юли 16, 2017 Отговорено Юли 16, 2017 Привет на всички колеги!Наскоро се сдобих с Korg Pa 50.Намерих си разни сетове,поиграх си с клавира,но не мога да си намеря свестен ритъм за родопска музика.Както за 2/4 така и за бавното,като за "Девойко мари хубава" и т.н.Ще съм много благодарен ако някой се отзове.Поздрави! Цитирай
Lorimar Отговорено Юли 17, 2017 Отговорено Юли 17, 2017 Привет! Аз имах ПА50 пазя си информацията мога да предложа 2 Македонски стила, имам един пише Rodopsko/с него свиря Ederlezi/, имам и доста БГ сетове! Дай Skype или e-mail Цитирай
Roland G600 Отговорено Юли 17, 2017 Отговорено Юли 17, 2017 Привет! Аз имах ПА50 пазя си информацията мога да предложа 2 Македонски стила, имам един пише Rodopsko/с него свиря Ederlezi/, имам и доста БГ сетове! Дай Skype или e-mail Благодаря колега за бързия отзив! e-mail:esco_electric@abv.bg Цитирай
Lorimar Отговорено Юли 18, 2017 Отговорено Юли 18, 2017 Привет! Аз имах ПА50 пазя си информацията мога да предложа 2 Македонски стила, имам един пише Rodopsko/с него свиря Ederlezi/, имам и доста БГ сетове! Дай Skype или e-mail Благодаря колега за бързия отзив! e-mail:esco_electric@abv.bg Изпратих няколко сета, дано ти харесат! Цитирай
Roland G600 Отговорено Юли 18, 2017 Отговорено Юли 18, 2017 Привет! Аз имах ПА50 пазя си информацията мога да предложа 2 Македонски стила, имам един пише Rodopsko/с него свиря Ederlezi/, имам и доста БГ сетове! Дай Skype или e-mail Благодаря колега за бързия отзив! e-mail:esco_electric@abv.bg Изпратих няколко сета, дано ти харесат! Видях ги колега.Още веднъж благодаря много за труда.Ще ги пробвам още тази вечер!Поздрави! Цитирай
Recommended Posts