djvjstenley Отговорено Август 19, 2016 Отговорено Август 19, 2016 Здравейте имам ROLAND EXR 5S инсталирах си style work xt 3,76 versiq имам и сетове от корг pa 80 конвертирах ги на програмата и станаха STL формат но Роланда не иска да ги чете помагайте какво да направя. Цитирай
ilko tasev Отговорено Август 21, 2016 Отговорено Август 21, 2016 Здравейте имам ROLAND EXR 5S инсталирах си style work xt 3,76 versiq имам и сетове от корг pa 80 конвертирах ги на програмата и станаха STL формат но Роланда не иска да ги чете помагайте какво да направя. http://dox.bg/files/dw?a=6d68738a65 в ДОКС на АБВ сложих един произволно избран сет, заедно с конвертираните за ROLAND EXR серията, както е в EMC Style Works. Виж дали ги чете. Традиционно EMC Style Works трябва да се опознае и да се спазва определена последователност иначе нищо не става. 1 Цитирай
Vess Отговорено Август 28, 2016 Отговорено Август 28, 2016 vse hubavi hora tuka.no malko s Tyros 1 Цитирай
Vess Отговорено Август 28, 2016 Отговорено Август 28, 2016 izvinete za Latinitzata... mnogo neshto za Yamaha i Korg sam subral S kakvoto moga da pomogna vess13@hotmail.com Skype Vessss13 facebook Vess Arsoff Tenerife 1 Цитирай
evgeni_72 Отговорено Август 29, 2016 Отговорено Август 29, 2016 Здравейте Колеги... Имам огромно количество качествено изработени миди файлове обаче само сърбски...... Ако на хякой му трябва нещо да свирка..... Аз пак търся български миди файлове Има ли някой миди за песен Остаряваме бавно???? Имам доста БГ МИДИ файлове, какво искаш да ти пратя? Интересува ме, да ли имаш миди файлове на Обратен ефект и ако имаш, дали би ми изпратил , а пък аз съответно мога да помогна с други неща. evgeni_72@abv.bg Цитирай
Georgi Krastev Отговорено Август 31, 2016 Отговорено Август 31, 2016 Здравейте колеги! В момента съм в Англия,мой приятел ще си взима Техникс kn 1500.Молбата ми е,ако някой е имал среща с този клавир,да ми каже дали могат да се правят ритми и бленди на него и да се използва за бг народна музика? благодаря ви предварително Цитирай
Lorimar Отговорено Септември 1, 2016 Отговорено Септември 1, 2016 Интересува ме, дали имаш миди файлове на обратен ефект... sorry на Обратен ефект нямам! Цитирай
asan79onbashi Отговорено Септември 3, 2016 Отговорено Септември 3, 2016 Ако мога да получа нещо ново и качествено или старо и добро от големите български клавиристи,ЩЕ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРЕН!!!Свира българска народна музика,също чалга,циганско,кучек,македонско,тракийско,станджанско,сръбско,турско И ВСИЧКО КОЕТО МИ ХАРЕСА КАТО МЕЛОДИЯ! Знам ,че е нагло да искаш да получиш нещо за което са се давали пари на готово,подредено и изпипано но пък нищо не пречи да поиска човек нали?Да си поискаш не е грях!Клавира е па 4 х.Има едни турски сетове от по 200-500 евра и много ще съм благодарен ако някой колега ми даде едно рамо със някой семпъл от тези сетове.Кемпите,кавалите,обоите, абе вярвам ,че ме разбирате какво искам.Може да ме потърсите на скайп или фейс.Достатъчно е да надзърнете във профила ми тук.Или като напишете Асан Онбаши във гугъл. Цитирай
Georgi Krastev Отговорено Септември 12, 2016 Отговорено Септември 12, 2016 Здравейте колеги! Трябват ми ритми за Роланд G600-800 за Корг от серията is.Много ще съм благодарен,ако някой има инфо за тези клавири,и ми го прати.Мейла ми е:georgi7804@abv.bg Благодаря предварително Цитирай
qw1as2zx3 Отговорено Септември 15, 2016 Отговорено Септември 15, 2016 Искам да питам възможно ли е сетове, стилове, бленди и т,н от " джем " да се преработят по някакъв начин за Korg Pa600 или Pa800 ? И с какво ? Цитирай
tony78 Отговорено Септември 16, 2016 Отговорено Септември 16, 2016 Здравейте колеги! Трябват ми ритми за Роланд G600-800 за Корг от серията is.Много ще съм благодарен,ако някой има инфо за тези клавири,и ми го прати.Мейла ми е:georgi7804@abv.bg Благодаря предварително Имам доста за Роланд пиши ми по скайпа да ти пратя. Цитирай
tony78 Отговорено Септември 16, 2016 Отговорено Септември 16, 2016 Искам да питам възможно ли е сетове, стилове, бленди и т,н от " джем " да се преработят по някакъв начин за Korg Pa600 или Pa800 ? И с какво ? Мисля че е възможно за стиловете, но за блендите мисля че не може. Защо ти е да ги конвертираш при условие че има толкова много инфо за Korg. Цитирай
qw1as2zx3 Отговорено Септември 17, 2016 Отговорено Септември 17, 2016 Леля ми е певица и каза че на времето работела с един клавирист и от там останали били много хубави и иска ако има някакъв начин да се конвентират. И още един въпрос може ли на Pa600 да се записва в mp3 формат докато свиря ? Не познавам друг човек с Pa600 за да питам него. Питах други хора те ми казват със задържане на shift + record но не става виждал съм как става на pa800, pa900, pa3x но специално на моя не става. Цитирай
Lorimar Отговорено Септември 18, 2016 Отговорено Септември 18, 2016 ПА 600 НЯМА тази функция да записва в mp3 формат! Просто не са му сложили MP3 Board! За ПА 800 да, но при условие че има инсталиран MP3 Board (EXBP-Dual MP3) това се купува допълнително! При модела ELITE клавира е фабрично с MP3 Board и HDD! Цитирай
Georgi Krastev Отговорено Септември 18, 2016 Отговорено Септември 18, 2016 Ок Благодаря tony78.ако може ми напиши скайпа си,или ми го прати на мейла. 1 Цитирай
Recommended Posts