Jump to content
Българският форум за музиканти

~evanescence~[Представяне]


Recommended Posts

Здравейте,казвам се Светослав,на 13 год. съм,от Ловеч съм,но в момента живея в Добрич.В 7 клас съм и тази година ще кандидаствам за езикова гимназия в Ловеч.

До скоро слушаХ предимно чалга (българска,турска,сръбска,гръцка,македонска) подчти сяква,ама имам предвид изпълнители като Nikos Vertis,Ceca,Преслава и т.н.,а не ако мога така да се изразя "цигании" като Амет.... АМА ВЕЧЕ НЕ СЛУШАМ таква музика за мое щастие... Близо вече половин година слушам рок и метъл и любимите ми групи са -Evanescence,Xandria,Within Temptation,Nightwish,Epica,Queen и т.н. и откакто слушам таква музика дойде и едно странно за самия мен желание!Искам да се науча да свиря на китара (не само) и да пея,но понеже сега съм в края на учебната година и ми предстоят изпити не мога да направя това и по тази причина реших на есен да се запиша на уроци по китара и някъде да пея....

Попринцип се занимавам с Биология и Химия,но сега каточе ли имам по-голям интерес към музиката.Етествено слушам и друга музика-денс,диско,естрада,поп и понякога фолк,но вече не го харесвам толкова много.. Даже подчти не го харесвам...

Жалкото е че чак сега разбрах с какво настина искам да се занимавам,защото до сега изобщо не съм се интересувал от музика даже и в училище учех по предмета Музика само за оценка.. Но от следващата учебна година всичко ще се промени... като тръгна на уроци ще падне голямо учене както н ищо не разбирам ;) ! Представете си дори уча сега в Добрич в уилище на изкуството,ако мога така да кажжа... Да се похваля уча в училището,в което е учила и Преслава и всичките тез от Мюзик Айдъл (не им знам имената)(дет са от Добрич)едната май Валя се казва... В училището ни иам профили Изобразително изкуство,Хореография и МУЗИКА!И за моя жалост аз с какво съм- с изобразително...

Просто много си го обичам нащо училище и кат ида да уча в Ловеч мн. щюе ми е мъчно за него :D .

Мога да ви кажа,че съм много откачен... Правя каквото ми скимне и ... От нищо не ми пука...

АА забравих казвам го на всички да знаят все пак! Попринцип съм Хомосексуален ама може и да съм БИ.... И аз не знам точно,но си падам по момчета и батковци :) ! И съм толкоз откачен,че сигунро половината училище го знае! Вчера даже казах а един Христо от нашия клас ще го харесвам! Xhxahxa

 

Ох заболяха ме пръстите да пиша.. Ако има въпроси,ДАВАЙТЕ!

Редактирано от ~Evanescence~
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

От нищо и от никого не ми пука и също така не ми дреме кой какво си мисли за мен и какво е мнението му за мен!Първо имам акъл много повече от всички тъпанари,които не ме харесвам взети заедно,на по-високо ниво съм от който и да е... И много хора са си давали оценката за мен и то все умни хора и имам прекалено много приятели и тяхната подкрепа (и то от различни краища на България) тъй че тез дет не ме харесват ДА ГО Д**АТ!

Просто прекалено много обичам себе си,за да се хабя и да се затормозявам с простотиите,които някои тъпи уруди по цял ден ги измислят,тъй като са кухи лейки и няма какво да правят!....

Всъшност всеки който ми прай проблеми и то нарочно после съжалява защо ме е срещнал! :)

Няма значение.... просто все ден се харесвам СЕБЕ СИ все повече и повече като виждам какво съм!Просто тряя съм благодарен на мамчето,че е произвело такоз чудо! :)

Божее тряя ми издигнат паметник бе хора! Xahahaxhahxahxhaxh :thumbs_up:

 

-Всъшност цял национален парк на мое име... Ako може и Капище :)

Редактирано от ~Evanescence~
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе харесвай когото искаш, тук за музика и културка иде реч.

Кажи ся на какъв инструмент ще свириш, ще пееш ли, въобще, как я виждаш работата? Огледай се в темите, има доста раздели.

Повече четене; като е ясно какво те интересува, питай. Никой няма да ти реже главата за сексуалните ти възгледи; ама други са ни приоритетите, разбираш.

 

Айде, ползотворно присъствие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз казах,но явно не си видял... От на есен ще се записвам на уроци по китара (аз искам не само по китара искам и на флейта,ама няма да има толкова време за всичко [като имам в предвид че първата година в езиковата се учи от сутрин до вечер...] и ще ходя на уроци по пеене... жалкото е че трябва да чакам чак до есента.... ;( ако можев още лятото ще се запиша след като разбера резултатите от изпитите ми)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, приятел :dance:

Добре си дошъл във форума, надявам се, че ще ти помогне да пораснеш по-бързо.

 

А по принцип, не е нужно да споделяш сексуалната си ориентация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То сега е модерно да споменаваш каква ти е ориентацията-макар тук да няма хора дето да им пука!

Аз НЕ те приветсвам с добре дошъл.

Мисля,че си глупав,циничен и самонадеян,пък и не се кяфя на изказвания тип-не ми пука от никой,по начина ти на мислене не ми изглеждаш по-умен от тези които не харесваш,и които с право не те харесват.Майка ти не те ли е научила,че не е хубаво да се държиш като гамен?Тези обиди към хората дето не те харасват,затвърдиха мнението ми за теб.Аз не те харесвам,никак даже.

Внимавай само да не се помислиш за Бог!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

1ви съвет: внимавай с правописа - или си прекалено емоционален като пишеш, или не си внимавал в училище<_<

 

2ри съвет: това е форум за музиканти и предимно това ни вълнува тук, за другото си има teenproblem.net :metalist:

 

3то: добре дошъл и ти пожелавам да се научиш да свириш на китара

Редактирано от Katsko
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бях решил да съм толерантен към тази тема, но явно няма да е така! Затварям я! Няма да се сърдиш, но НАИСТИНА тук сме се събрали да говорим за музика, не за секс или за его! ГОЛЯМО "ВНИМАВАЙ"!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.