richi Публикувано Май 8, 2007 Публикувано Май 8, 2007 В каква последователност според вас е правилно да се свърже аналогов миксер който няма инсъртна точка за външен еквалайзер с външен еквалайзер и крайно стъпало? В какво положение като стойност да бъде гейна на еквалайзера? Цитирай
richi Отговорено Май 9, 2007 Автор Отговорено Май 9, 2007 В каква последователност според вас е правилно да се свърже аналогов миксер който няма инсъртна точка за външен еквалайзер с външен еквалайзер и крайно стъпало? В какво положение като стойност да бъде гейна на еквалайзера? толкова ли е трудно някой да даде съвет. просто ми трябва малко помощ.аз имам идея но смятам че не е издържана и затова реших да попитам. Цитирай
musicman Отговорено Май 9, 2007 Отговорено Май 9, 2007 Лично на мен ми е адски трудно да разбера какво точно питаш. Цитирай
steeltanto Отговорено Май 9, 2007 Отговорено Май 9, 2007 Най-елементарният начин на свързване при твоя случай - миксер-екуалайзер - стъпало. Дай малко подробности за модела на оборудването,че да получиш по-ясен отговор. Поздрави! Цитирай
Jordan_J Отговорено Май 9, 2007 Отговорено Май 9, 2007 В миксера имаш всичко от което имаш нужда за еквилизация. Не си усложнявай живота с външен еквилайзер. Само ще доразвалиш нещата. Използвай правилно "лоу кът" бутона на каналите на които е нужно (вокали, китари), и всичко ще е ок с малко козметични донастройки. Цитирай
synchu Отговорено Май 9, 2007 Отговорено Май 9, 2007 ^Еми може да му трябва на човека ЕКу на мастър-буса. Но steeltanto обясни варианта така или иначе в този случай Ако предположим, че това е въпроса, защото и аз не мога да разбера добре какво искаме да правим с този еквилайзер Цитирай
richi Отговорено Май 9, 2007 Автор Отговорено Май 9, 2007 благодаря ви! това ми е достатъчно! аз смятам че еквалайзера може само да развали нещата.просто исках и вашето мнение и опит. Цитирай
Recommended Posts