GKuzmanov Публикувано Август 11, 2020 Публикувано Август 11, 2020 Здравейте! Имам един Marshall JCM 900 4100 Dual Reverb с 5881. Главата е седяла на витрината в Динакорд около 12 г. (ако съдим по серийния номер, в който е написано 2008 като година). За щастие, като го включих не думнаха филтърните кондензатори, но предполагам, че за 12 г. седене са пътници и ще трябва да се сменят. Моля, препоръчайте ми майстор за София, който може да свърши работа. Предвиждам и смяна на крайните лампи, за което ще трябва и bias... Благодаря предварително! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 11, 2020 Отговорено Август 11, 2020 Нищо им няма, 99% гаранция. Вярно е, че кондензерите се държат по-добре при системна употреба, отколкото при седене, обаче нови съвременни кондензатори да заминат за 12 г. не ми се вярва... Цитирай
никони Отговорено Август 11, 2020 Отговорено Август 11, 2020 Мога да погледна събота или неделя... да измерим кондензатори, напрежения и токове... Не вярвам да има нужда от смяна на нещо. Ще ти струва една бира... 1 Цитирай
chris_barnes Отговорено Август 12, 2020 Отговорено Август 12, 2020 Бих препоръчал колегата metalhammer, разбира си от работата. Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 17, 2020 Отговорено Август 17, 2020 Стига паника ,имах едно Лейни,поръждясало,щото не се знае колко е седяло в некое мазе,модел 87-8 год.,бачкаше си чудно.За ремонти - Владо Балев е с доста опит по лампите. 1 Цитирай
Recommended Posts