iradev Публикувано Юни 28, 2020 Публикувано Юни 28, 2020 Взех си преди време въпросният дигитален дилей и ми прави впечатление, че има разлика в тона между входния и изходния сигнал, все едно минава през някакъв филтър или EQ. Пробвал съм го директно във входа на ампа, както и в send/return веригата. Някой запознат ли е от какво може да е или просто си е такъв (д)ефекта? Знаааааам че марката не е от най качествените. Цитирай
wiseppman Отговорено Юни 28, 2020 Отговорено Юни 28, 2020 Ето от един друг форум:"Аз имах същия педал и имах същия проблем като теб. Батерията беше свежа и фина. Взехте **** s с него и го включих в променливотоков адаптер. Престо! проблемът е решен и работи по предназначение. Включете го в променливотоков адаптер и вижте дали го поправя.Надявам се това да помогне." 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 28, 2020 Отговорено Юни 28, 2020 Първо че нищо не се разбира, второ какво общо има променливотоков адаптер като ефекта работи с 9vDC, трето няма вариант при който с батерия (нова) да е по-зле. Вярно, ще държи 30-40 мин., но... Цитирай
wiseppman Отговорено Юни 28, 2020 Отговорено Юни 28, 2020 Е... нямам такъв ефект и срещнах това случайно. Ако не помогне... здраве. (вгледах се- променливотоковия адаптер и мен ме съмнява) Цитирай
TONY Отговорено Юни 29, 2020 Отговорено Юни 29, 2020 Променливо токовият адаптер ще повреди ефекта. Няма да е кой знае каква загуба. На мен Бос ДД ми е горял от кофти адаптер... всичко се преживява. Това е ниско бюджетен ефект, който яде тона. Пишат, че бил много добър за 40 долара( 60 лв). Добър, добър, колко да е добър, като яде тона? Препоръката ми е да се мине към по-горно ниво дилей. Примерно Бос или Електро Хармоникс. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 29, 2020 Отговорено Юни 29, 2020 Преди време бях купил един подобен Бери ефект, ей тъй за спорта и понеже беше супер евтин. Нещо 6-в1 беше, дилей, хорус, фленджър, ривърб... Ужасна работа, на изхода оставаше половината китарен тон (включен или не). Ако и този е същия... горещо НЕ ГО препоръчвам на никой. ;) Цитирай
iradev Отговорено Юни 29, 2020 Автор Отговорено Юни 29, 2020 Преминавам на вградените ефекти на усилвателия и съм го ехееее. А тоя не знам какво да го правя. Имам и питане за един драйв, но в отделна тема. Благодаря все пак. Цитирай
Recommended Posts