tonton Публикувано Май 2, 2007 Share Публикувано Май 2, 2007 Здравейте, колеги. Имам въпрос към знаещите в областта: Бихте ли ми казали какъв лак да използвам за китарата си - ще лакирам направо върху дървото, за да се вижда фактурата. Между другото - имам един яхтен лак на Оргахим - какво ви е мнението за третиране с такова чудо? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Май 2, 2007 Share Отговорено Май 2, 2007 Става.Ама аз най-накрая използвах авто-лак....а бе няма кой-знае колко много значение ако не е някаква скъпа и питенциозна китара Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Май 2, 2007 Share Отговорено Май 2, 2007 Ама ще пръскаш ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tonton Отговорено Май 2, 2007 Автор Share Отговорено Май 2, 2007 Всъщност - ще използвам четка - с по-разреден лак и няколко минавания. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tonton Отговорено Май 2, 2007 Автор Share Отговорено Май 2, 2007 И все-пак - ще препоръчате ли някакъв лак? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Май 2, 2007 Share Отговорено Май 2, 2007 Изчакай лютиерите да отговорят. Иначе аз съм пробвал да пръскам със акрилни спрейове и автолак - става. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Май 2, 2007 Share Отговорено Май 2, 2007 Хм, не знам някой да маца китара с четка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tonton Отговорено Май 2, 2007 Автор Share Отговорено Май 2, 2007 Защо, един контрабас или чело пръскат ли ги? Повърхностите са по-големи, а не им личи да е мацано. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dikata Отговорено Май 2, 2007 Share Отговорено Май 2, 2007 полиуретанов лак.оба4е да знае6,4е игра4ката е голяма.говорим за добьр резултат.ако си мисли6 ,4е става за 2 дена се отказваи на време. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Май 2, 2007 Share Отговорено Май 2, 2007 Добре де, аз понеже смятам да захапвам една стара Пълдинка, така за развлечение, та се интересувам колко време отнема? И какви са стъпките в лакирането на една китара? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tonton Отговорено Май 3, 2007 Автор Share Отговорено Май 3, 2007 BБлагодаря на всики и най-вече на Диката. Относно търпението и упорството - аз не се отказвам лесно :-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dikata Отговорено Май 3, 2007 Share Отговорено Май 3, 2007 за ни6то,маина.а ина4е относно времето-зависи от кьде я захва6та6 хавата.ако маха6 и стария лак-слагаи о6те 2дена кьм семицата за прьскане и 6лаифане.абе игра4ка е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Май 3, 2007 Share Отговорено Май 3, 2007 а с нитруцелулозен не е ли по-добре на звук?? (за външния вид е 100% по-зле от полиуретанов) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Май 3, 2007 Share Отговорено Май 3, 2007 Хм, не знам някой да маца китара с четка Язе! Язе! Почнах една руска минорна класическа с четка, ма нещо почна да се надига накрая лака. Може и да я продължа отново с четката, че не ми се дават пари за акрилен спрей Успех, пич! После да пуснеш снимки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Май 4, 2007 Share Отговорено Май 4, 2007 аз така си лакирах първата акустична с нитроцелулозен, после минах с водни шкурки и се матира много яко - не си личи че е с четка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts