kolio_k Отговорено Януари 31, 2009 Автор Отговорено Януари 31, 2009 (Редактирано) Тази тема от изкочи от криптата. Съжалявам, но и аз ги нямам вече тези парчета, или поне не мога да ги намеря. Виж това http://www.esnips.com/doc/5a314e20-eaff-4e...5d1e/kokofrevo2 в същия дух е само че е записвано на репетиция Колегата свири на Фламенко китара ( с пръсти), а аз на класическа с перо Редактирано Януари 31, 2009 от kolio_k Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 (Редактирано) Уникално...свирите като 1! Kpaq e MHOTO MAHuA[|]Ku! Ти китарата в дясно ли си? ...и кое е парчето? Редактирано Януари 31, 2009 от Ивелин Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 31, 2009 Автор Отговорено Януари 31, 2009 Мерси, радвам се че ти харесва,да аз съм тази в дясно ( по рехави я саунд, с повечето високи), а парчето се казваше май Frevo razgyado (Не помня как се пише) Цитирай
Polyphone Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 Тази тема от изкочи от криптата. Съжалявам, но и аз ги нямам вече тези парчета, или поне не мога да ги намеря.Виж това http://www.esnips.com/doc/5a314e20-eaff-4e...5d1e/kokofrevo2 в същия дух е само че е записвано на репетиция Колегата свири на Фламенко китара ( с пръсти), а аз на класическа с перо Малее, зашеметяващо! Аз едвам се съсредоточавам да проумея парчето, пък не знам каква дарба трябва да имаш, за да го изсвириш! Евала! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Февруари 1, 2009 Отговорено Февруари 1, 2009 Те го парчето: http://www.youtube.com/watch?v=husfoc09_TY (Ама е без интрото, при Кольо и колега тази част започва на 47-мата секунда.) Аз за първи път съм го чула в албума на тримцата Friday Night in San Francisco и не само че го помня, а и си признавам, че тоа концерт и голяма част от акустичната дискография на Ал Ди Меола съм ги слушала "до разпарчетосване"... Кольо, това парче май го беше постнал и в друга тема, ама аз и тука нещо написвам. Китарата в десния канал е... по-чиста като изпълнение (при все че тонът на другата повече ми харесва, не си падам много по "изцъклени" високи). Не съм предубедена за свирнята, обаче - на твоя колега има някои фрази дето са му малко "предъвкани". На унисоните и двугласите сте бетон, обаче. На финала - също! Страшно е парчето, не ми се връзвай! Класа! Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 1, 2009 Автор Отговорено Февруари 1, 2009 В интерес на истината съм напълно съгласен с теб (както и колегата би бил). Цялата работа е в това, че той е класически китарист (беше ми учител в академията по класическа китара) и за него да импровизира е нещо ново и необичайно, така, че има още какво да се желае, както и от мен, разбира се. Но като за първи опит му се отдава супер, според мен Иначе, що се отнася до саунда и на мен неговия ми харесва повече, но това е нормално по две причини. Първо човека вади убийствен саунд с пръсти, докато аз свиря с перо и второ моята китара е елктро акустична Такамине, а неговата доста скъп Рамирец и при озвучаване с микрофони, разликата е ушевадна . Много ти благодаря за градивния коментар, също и на Полифон за слушането и похвалите Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 1, 2009 Отговорено Февруари 1, 2009 Старите неща не съм ги слушал ,ама и това ми отнесе ушите.Страхотно!И китарките си звучат много хубаво и така се различават по-добре.Иначе е доста трудно да постигнете синхрон с различни техики (с перце и с пръсти)ама сте го постигнали.Браво! Цитирай
Recommended Posts